10 keinoa vahvistaa mieltäsi – Vietä aikaa luonnossa

  1. Harjoittele päästämään irti kaikesta, joka tuottaa sinulle mielen riippuvuutta, hankalista miehistä, ristiriidoista työkaverin kanssa, kiukustumisista ja loukkaantumisista.
  2. Muista antaa anteeksi itsellesi ja muille kaikki kaunat ja epäonnistumiset, niin mielesi vapautuu.
  3. Vietä aikaa luonnossa. Se vaikuttaa aivoihisi ja mielentilaasi tyynnyttävästi. Anna asioiden mielestäsi nousta esille lenkkipolulla. Tähtitaivaan alla asiat asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin.
  4. Käy erikoisissa paikoissa, tapaa erilaisia ihmisiä ja koe maailman ihmeitä. Mielemme haluaa ymmärtää muita ja ihmisyyttä.
  5. Syö terveellisesti ja tasapainoisesti. Jos mielemme on sokeri- tai kofeiinikoukussa, se ei ole niin selkeä kuin voisi olla, ja keskittyminen muuhun on huonompi.
  6. Vahvista keskittymiskykyäsi harjoittamalla tietoista läsnäoloa, mindfulnessia, meditaatiota, joogaa tai vastaavaa.
  7. Hyväksy itsesi, jotta ajatuksesi eivät pyöri sen ympärillä, mikä vartalossasi tai ulosannissasi olisi hyvä olla toisin. Meissä tapahtuu muutoksia jatkuvasti, annetaan niiden tapahtua ja otetaan ne vastaan luonnollisesti.
  8. Nuku ja lepää riittävästi. Väsyneenä mieli on heikko ja sumea.
  9. Käy kylmissä vesissä kastautumassa tai lähde vaellukselle. Jonkinlainen extreme-kokeilu silloin tällöin on keino vahvistaa mieltä. Älä kuitenkaan tee mitään vain toisten perässä, vaan etsi itsellesi sopiva tapa. Kun saamme fyysistä voimaa, se näkyy mielessämme.
  10. Sulje välillä hömppäviihde ja media ja pidä sen sijaan vartin mielen huoltotauko. Missä asioissa haluaisit toimia eri tavalla kuin nyt, ja mistä olet elämässä kiitollinen? Normaalisti emme kiireessä pysähdy näiden äärelle ja ne odottavat huomiota mielessämme, kunnes käännymme kohtaamaan ne.

Tule voimaantumaan Mielen ja tunteiden kuntosalille verkossa!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VAIN 24 tunnin AJAN 25.9. klo 10 asti IHANAT UUTUUDET alennuksessa! Etukoodilla JOULU10 Paremman parisuhteen joulukalenteri ja Sielun sopukoita -joulukalenteri 10€ / kpl (norm. 14,90€) 
PUOTIIN
close-image