Mielen kuntosali –verkkokurssi

Suositun kurssin harjoitusten parissa pääset laajentamaan ajatuksiasi, tunnedieetille, rentoutumaan, nostelemaan henkisiä puntteja ja tasapainottamaan hermostoasi.

Kaikki se, mitä teemme, on lähtöisin mielestä. Mielen ja kehon hallinnan taidot ovat elämämme tärkeimpiä taitoja. Kurssilla on lempeitä ja helppoja mutta vaikutuksiltaan tehokkaita harjoitteita kehomielellemme.

Uudistettu kurssi perustuu Tunteen ja älyn liitto -kirjaan, meditaatioon, Mindfulnessiin ja sen taustalla on hengitysterapiaa, musiikkiterapiaa, kehoterapioita, tutkimusta sekä mielen harjoittamisen perinteitä.

Kurssin tarkoitus on laajentaa tietoisuuttasi siitä, mikä saa sinut pysymään valveilla iltaisin, herättää öisin, saa vatsasi stressaamaan töissä, pääsi humisemaan palaverissa tai kiukkusi nousemaan kotona.

Askeleita elämänmuutoksiin ovat 1) tietoisuus, 2) motivaatio ja 3) tahdonvoima. Kurssilla harjoittelemme laajentamaan tietoisuutta ja keräämme motivaatiota sekä tahdonvoimaa tehdä pieniä ja suurempia elämänmuutoksia.

6 viikon kurssin teemat:

Viikko 1 Terveysdieetti. Verryttele kehittämällä hengitystapaasi, parantamalla hormonitasapainoasi, alentamalla sykettäsi ja verenpainettasi.

Viikon aikana pureudutaan mielen ja kehon yhteyksiin. Käymme läpi erityisesti kehoyhteyttä eli tietoisuuden laajentamista ajatuksista kehoon, mikä tukee terveyttä ja fyysistä harjoittelua.

stocksnap_qah6nc1nuw890490

Viikko 2 Eletyn elämän hauistreeni. 

Oivallat syvemmin, mitä menneisyytesi on sinuun rakentanut. Käsittelemme lempeästi pelkoja, estoja ja uskomuksia. Kun kohtaamme ja käsittelemme kipeät muistomme, ne eivät enää nouse sotkemaan uutta suhdettamme ja käyttäytymis- sekä suhtautumistapamme muuttuvat.

stocksnap_4ht8c1c4z0890490

Viikko 3 Ahdistavien ajatuskierteiden juoksumatto.

Millainen on suhtautumistapasi itseesi ja kehoosi, oletko läsnä tilanteissa vai ajatuksissasi? Opit, mikä on yllättäen paras tapa hankkiutua eroon häiritsevistä ajatuksista ja saada myönteisempiä ja totuudellisempia tilalle.

stocksnap_lwihpvl8ezkaakaohuivi890490

Viikko 4 Rakkauden jooga-asanat ja parisuhteen vatsalihastreeni.

Läheisten ihmissuhteidesi laadulla on ajatuksiisi ja onnellisuuteesi luonnollisesti suuri merkitys. Missä menevät omat ja toisen rajat? Kun olet ensin kirkastanut omaa mieltäsi, pystyt objektiivisemmin katsomaan, onko suhteenne hyvällä pohjalla. Oletteko ilman nykyhetken mahdollisia ristiriitoja ihmisinä riittävän samanlaisia ja erilaisina vetovoimaisia toisillenne. Suhteessasi voi parantua luottamus, hellyys ja kunnioitus.

stocksnap_to66ycnjnj890490
Viikko 5 Työn ja menestyksen punnerrus.

Miksi työpaikan näkökulmasta kannattaa kiinnittää huomiota henkiseen kasvuun? Mitä on menestys? Jollekin se on vain rahallista, mutta todellisen menestyksen takana on aina tunne. Tarvitseeko sen eteen sittenkään punnertaa niin paljon, vai voisiko päästä helpommalla? Hyvän olon ja onnellisuuden voimme saavuttaa monia reittejä pitkin, mutta on hyvä huomata, että emme tavoittele vain rahaa, unelmien kotia tai puolisoa, vaan sisäistä rauhaa, täyttymystä ja merkityksellisyyttä. Opit, kuinka vetää näitä ja taloudellista menestystä puoleesi.

stocksnap_77e2u7381mkoiranukkuusylissa890490

Viikko 6 Luo tulevaisuudestasi inspiroiva nostelemalla päivittäin henkisiä puntteja.

Miten luoda innostava ja inspiroiva tulevaisuus? Mieltä suuntaamalla ja fyysisiä harjoitteita tekemällä luot kokonaisuuden, jonka ansiosta rakkauden, ilon ja onnistumisen tunteet vahvistuvat elämässäsi ja suunnitelmasi toteutuvat. Meistä tulee se, mitä ajattelemme. Kun mieli on kirkas, ilo lisääntyy ja oikea suunta elämässä löytyy luontevasti.

Kurssin kesto:

Kurssin kesto on 6 viikkoa. Kurssi alkaa 1.3. Voit lähteä mukaan vielä 7.3. asti. Uusi moduli avautuu joka viikko. Pääset heti ilmoittauduttuasi tekemään ensimmäistä terveysosiota.

Valmentajasi:

Sari Laine on tutkija, hyvinvointivalmentaja, kirjailija, Mindfulness-ohjaaja, Metsämieli-mentori ja Hidasta Elämää -sivuston bloggaaja. Hän on kirjoittanut kirjan Tunteen ja älyn liitto – miten saavutan kehon ja mielen tasapainon (Basam Books, 2015). Kirjan uuden painoksen nimi on Tietoisuustaidot. Sari on koulutukseltaan KTM ja hän on tehnyt henkilöstön sekä työhyvinvoinnin kehittämistöitä. Oman uupumisensa kautta Sari kiinnostui henkisestä kasvusta ja mielenhallinnasta.

sarirocksisouusiylaosablogiin

Hinta:

Kurssin hinta on nyt 47 € (norm. 59 €).

Hinta sisältää

– Tietoa ja ohjausta kurssin todella monipuolisiin aiheisiin
– 14 käytännön-, kirjoitus- tai mielikuvaharjoitusta
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien ja valmentajan kanssa

Saat tietopaketin ja hauskat ja helpot harjoitukset! Kurssi toteutetaan verkossa kurssiportaalissa, jonne pääset rekisteröitymään sekä tutustumaan materiaaliin heti, kun ilmoittaudut mukaan. Ilmoittauduttuasi saat linkin sähköpostiisi.

1484848906594

Ilmoittaudu verkkokurssille nyt:

ilmoittaudu_painike