Maailmanrauha. Nyt.

PEKKA_BLOGI

“Juu, olisi kiva tavata… palataan asiaan, sitten kun se rauhoittuu”.

Näin kuulee usein sanottavan. Nythän on niin kiire. Mutta kunhan “se” rauhoittuu. Mikä se? Odotammeko, että maailma ympärillämme rauhoittuu? Onko ajatuksena, että minä rauhoitun, kunhan ulkoiset häiriöt loppuvat?

Eivät ne lopu. Lopeta odottaminen.

Olisiko rehellisempää sanoa: “Palataan asiaan, sitten kun minä olen rauhoittunut”. Sinun rauhasi, ja rauhattomuutesi, on sisälläsi ja sinun vallassasi. Jos haluat rauhaa, rauhoitu nyt. Ei joskus myöhemmin.

https://youtu.be/qzLdjOEU3Eo

Rauha on paikka, tai oikeammin mielentila, jossa oleminen on olennaisempaa kuin tekeminen. Rauha houkuttaa luokseen rauhaa – harmoniaa, armoa, rakkautta, selkeyttä, myötätuntoa ja voimaa. Vai onko rauha matka, omakohtaisen uudistumisen polku, jota kuljemme koko elämämme ajan? Läsnäolo on rauhaa. Läsnäolosi rauhoittaa muita ympärilläsi. Läsnäoleva mieli on rauhanenkeli.

Ole se rauha, jonka haluat maailmassa nähdä.

Mikään ei niin yksinkertaista kuin olla oma itsesi. Mikään ei ole niin voimakasta ja vaikuttavaa kuin olla oma itsesi. Tarvitset vain rauhan sisääsi. Eikä sitä tarvitse hakea kaukaa, ulkopuoleltasi. Sinun rauhasi on jo sinussa. Hyväksy se, ole sitä.

Maailma on se miten sen koet. Sinä olet oman maailmasi luoja. Mikä etuoikeus, mikä vastuu! Rauha sinun maailmaasi. Anna sen tarttua jokaiseen alttiiseen mieleen, jonka polullasi kohtaat.

Maailmanrauha. Työrauha. Nyt.

https://youtu.be/WlFK4ziXpuw

– Pexi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image