Maailmanrauha. Nyt.

PEKKA_BLOGI

”Juu, olisi kiva tavata… palataan asiaan, sitten kun se rauhoittuu”.

Näin kuulee usein sanottavan. Nythän on niin kiire. Mutta kunhan ”se” rauhoittuu. Mikä se? Odotammeko, että maailma ympärillämme rauhoittuu? Onko ajatuksena, että minä rauhoitun, kunhan ulkoiset häiriöt loppuvat?

Eivät ne lopu. Lopeta odottaminen.

Olisiko rehellisempää sanoa: ”Palataan asiaan, sitten kun minä olen rauhoittunut”. Sinun rauhasi, ja rauhattomuutesi, on sisälläsi ja sinun vallassasi. Jos haluat rauhaa, rauhoitu nyt. Ei joskus myöhemmin.

Rauha on paikka, tai oikeammin mielentila, jossa oleminen on olennaisempaa kuin tekeminen. Rauha houkuttaa luokseen rauhaa – harmoniaa, armoa, rakkautta, selkeyttä, myötätuntoa ja voimaa. Vai onko rauha matka, omakohtaisen uudistumisen polku, jota kuljemme koko elämämme ajan? Läsnäolo on rauhaa. Läsnäolosi rauhoittaa muita ympärilläsi. Läsnäoleva mieli on rauhanenkeli.

Ole se rauha, jonka haluat maailmassa nähdä.

Mikään ei niin yksinkertaista kuin olla oma itsesi. Mikään ei ole niin voimakasta ja vaikuttavaa kuin olla oma itsesi. Tarvitset vain rauhan sisääsi. Eikä sitä tarvitse hakea kaukaa, ulkopuoleltasi. Sinun rauhasi on jo sinussa. Hyväksy se, ole sitä.

Maailma on se miten sen koet. Sinä olet oman maailmasi luoja. Mikä etuoikeus, mikä vastuu! Rauha sinun maailmaasi. Anna sen tarttua jokaiseen alttiiseen mieleen, jonka polullasi kohtaat.

Maailmanrauha. Työrauha. Nyt.

– Pexi

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image