Hidasta elämää – Suomen pidetyin hyvinvointikanava

Lehdistötiedote 30.9.2015

Hidastaelamaa.fi tavoittanut jo kolmasosan suomalaisista tänä vuonna

Viisivuotissynttäreitään 1.10.2015 viettävä hidastaelamaa.fi on tavoittanut vuoden 2015 aikana jo kolmanneksen yli 15-vuotiaista suomalaisista. Ensimmäinen kotimainen slow life –sivusto on kasvanut Suomen pidetyimmäksi hyvinvointikanavaksi.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin painottunut Hidasta elämää -nettisivusto kasvattaa suosiotaan tasaisesti. Omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin kaivataan yhä enemmän apuja, ja tämä näkyy sivuston kävijämäärissä sekä sitoutumisen asteessa (engagement rate), joka on yksi Suomen korkeimmista.

”Saamme lukijoiltamme viikoittain koskettavia tarinoita siitä, kuinka Hidasta elämää on pelastanut ja auttanut vaikeassa elämänvaiheessa, kun itsellä ei ole ollut keinoja päästä eteenpäin”, kertoo sivuston päätoimittaja Sanna Wikström.

synttärikansi

Hidasta elämää toimii kanavana hyvinvoinnista kiinnostuneiden lukijoiden sekä hyvinvoinnin asiantuntijoiden ja hyvinvointia edistävien yritysten välillä. Sivuston tekijätiimissä on yli 40 bloggaria ja asiantuntijaa. Hyvinvointikanava tavoittaa Facebookin, Instagramin, verkkolehden, verkkokurssien ja nettisivuston kautta 150 000 eri ihmistä viikossa.

”Kyse ei ole hidastelusta tai laiskottelusta vaan itselle parhaan elämänrytmin tunnistamisesta ja sen kunnioittamisesta. Ihmisen tulee hidastaa sen verran, että tulee kysyneeksi: Mitä teen? Miksi teen? Ja miten teen? Muuten ihminen jää oman elämänsä sivustakatsojaksi”, sanoo Pequ Nieminen, jonka vuonna 2007 perustamasta Facebook-ryhmästä sivusto sai alkunsa.

Hidasta elämää tarjoaa ajateltavaa, välineitä ja virtuaalista olkapäätä kuudessa aihepiirissä: ihminen, rakkaus, henkisyys, hyvinvointi, koti ja työ.

Toimituksen esittelyn ja tietoa sivuston tekijöistä löydät täältä.

***

Hidasta elämää Suomi Oy on media-ammattilaisten, Sanna Wikströmin ja Pequ Niemisen, perustama hyvinvointimedia, joka tuottaa hidastaelamaa.fi -nettisivustoa, sosiaalisen median kanavia, toiminnallisia painotuotteita sekä verkkovalmennuksia.

Lisätietoja:

Päätoimittaja
Sanna Wikström
sanna(at)hidastaelamaa.fi

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image