6 inspiraatiokuvaa, jotka saavat arvostamaan elämää

petri_blogi

Täydellinen haaste lainaus - Ajattele kuinka onnellinen olisit 640 x 640

 

Välitä itsestäsi tarpeeksi 640 x 640

 

Täydellinen haaste lainaus - Menestys on 640 x 640

 

Siunausten laskeminen

 

Epaonnistumisen pelko

 

Tehty on parempi kuin taydellinen 640 x 640

Kuvat muistuttavat, että saat nauttia täydesti elämästä, hyväksyä itsesi ja saada asioita rohkeasti aikaan ilman turhaa stressaamista. Perfektionistiset ajatusmallimme, kuten epäonnistumisen pelko, kovat vaatimukset itseä kohtaan ja hallinnan tarve saattavat kuitenkin tulla onnemme tielle.

 Jos haluat elää tasapainoisempaa ja rohkeampaa elämää, tule mukaan Täydellinen haaste -verkkovalmennukseen. Sisäisellä tutkimusmatkalla tiedostat ja kyseenalaistat vanhoja tapojasi, jotta uusille, paremmille tavoille voisi tulla elämässäsi tilaa.

► Lue lisää Täydellisestä haasteesta ja ilmoittaudu mukaan

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image