6 merkkiä, jotka kertovat, että arvostat itseäsi – Osaat sanoa tarvittaessa EI etkä tee mitään vastoin tuntemuksiasi

Tässä kuusi merkkiä, joista tiedät, että arvostat itseäsi.

1. Et aseta itsellesi ehtoja

Arvostat itseäsi niin paljon, että et aseta itsellesi sääntöjä tai ehtoja. Et rakasta itseäsi vasta sitten, kun… Tai sinulla ei ole lupa levätä vain, jos olet raatanut paljon, tehnyt itsesi tärkeäksi tai väsyneeksi… Olet itsellesi riittävä koko ajan, et vain silloin, kun osaat, pystyt tai näytät joltain.

2. Et puhu itsellesi rumasti

Joskus pään sisäinen puhe itselle voi olla niin hurjaa, että jos samaan tapaan puhuisi muille, ei olisi yhtään ystävää. Olet itsesi paras ystävä, ja kannustat, vitsailet ja puhut kauniisti itsellesi ajatuksissasi. Koska olet sen arvoinen!

3. Osaat sanoa Ei

Omien rajojen tunnistaminen ja niiden pitäminen on suurinta arvostusta itseä kohtaan. Ulkopuolellamme oleva maailma vaatii, pyytää, kysyy, asettaa päämääriä ja tavoitteita. Ne eivät lopu koskaan eikä niillä ole rajaa. Arvostat itseäsi niin paljon, että osaat sanoa tarvittaessa Ei.

4. Et reagoi

Ihmistä ei raasta niinkään se, mitä hänelle tapahtuu, vaan miten hän tapahtumaan reagoi. Reagointi kuluttaa voimia ja pitää ihmisen flipperipallona elämäksi kutsutussa pelissä. Arvostat itseäsi niin paljon, että et suostu reagoinnin pillipiipariksi, vaan haluat säveltää omat sinfoniat ja olla itse puikoissa.

5. Olet rehellinen omille tunteillesi

Arvostat itseäsi niin paljon, että et tee mitään asioita vastoin tuntemuksiasi. Jos jokin tuntuu pahalta, myönnät sen itsellesi ja uskallat kertoa sen muille. Luotat tuntemuksiisi, intuitioosi ja sisäiseen ääneesi, vaikka ne olisivat odotusten vastaisia tai muuttaisivat konkreettista asetelmaa.

6. Seuraat unelmiasi

Omien unelmien seuraaminen on oman elämäntehtävän toteuttamista ja elämänkipinän ylläpitämistä. Arvostat itseäsi niin paljon, että uskot olevasi unelmiesi arvoinen ja niiden toteuttamisen arvoinen. Et kuuntele, miten elämää pitäisi elää tai seuraa tallattuja polkuja, vaan kuljet rohkeasti omaa sydämesi polkua.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image