10 asiaa, jotka tekevät elämästä ihanampaa

1. LÄSNÄOLO
Täydellinen sitoutuminen siihen, mitä juuri nyt teet. Juuri nyt. Tämän hetken täydellinen mindfulness on jotakin, mitä emme saavuta aivan 100% koskaan, mutta sen ei pitäisi estää meitä yrittämästä. Mitä tahansa välineitä käytät täydellisen läsnäolon saavuttamiseen, on aika hioa niitä.

2. HAAVOITTUVAISUUS
Halu näyttää muille, kuka todellisuudessa on. Haavoittuvaisuus on sen myöntämistä, että on ihminen, ettei ole täydellinen ja joutuu kamppailemaan vastoinkäymisten kanssa, aivan kuten toisetkin. Brené Brown opettaa, että haavoittuvaisuus ei ole heikkous: se on oikeastaan hienoin asia, mitä voimme olla. Vain, kun olemme haavoittuvaisia, voimme todella olla yhteydessä muihin ja avoimia läheisyydelle.

3. SELKEYS
Avoimuus sekä näkemyksen ja ajatuksen selkeys. Selkeys on se “ahaa”-hetki, kun asiat muuttuvat kristallin kirkkaiksi ja kaikki käy vihdoin järkeen. Sen voi saavuttaa, kun lakkaa jahtaamasta sitä, silloin kun antaa ajatuksen rentoutua ja mielen keskittyä. Se on yksi niistä asioista, jotka vain menevät kauemmaksi, mitä enemmän niitä yrittää jahdata.

4. MIELENTYYNEYS
Mielen tasaisuus, kun kohtaa stressiä tai haasteita. Kaikki on hyvin.

5.  KIITOLLISUUS
Sisäinen hyväksyntä elämäsi ihmisiä ja asioita kohtaan. Elämän tuomien asioiden ja tapahtumien tiedostaminen ja hyväksyminen. Sitä, ettei pidä mitään tai ketään itsestään selvyytenä. “Kiitollisuus tarjoaa meille mahdollisuuden juhlia tätä hetkeä” – Robert Emmons

_MG_6984 vol 2
Kuva: Matilda Aaltonen, matildacantdance.tumblr.com

6. LUOVUUS
Mielikuvituksen käyttämistä silloin, kun haluaa luoda jotakin. Mielikuvitus edellyttää lapsenkaltaista leikkisyyttä ja rohkeutta tehdä virheitä. Tarvitsemme lisää mielikuvitusta työpaikoille ja kouluihin. Älä unohda: Olet joskus ollut lapsi, ja osa sinua tulee aina olemaan.

7. AITOUS
Omana itsenään oleminen. Oman polun kulkeminen. Rehellisin olemisen muoto. Aitouden voi saavuttaa hyväksymällä itsensä ja tarjoamalla sen maailmalle. Haasteena onkin löytää ensin itsensä ja sitten olla sinut sen kanssa.

8. INTOHIMO
Uskomattoman voimakas ja vakuuttava halu jotakin kohtaan. Sitä on lähes mahdotonta hillitä. Ja se juuri on se juttu. Intohimon tulisi olla niin käsin kosketeltava, että silmätkin lähes pullistuvat päästä. Se saa sinut sijoittamaan koko olemuksesi siihen, jahtaamaan unelmiasi ja inspiroimaan muita seuraamaan perässä.

9. MYÖTÄTUNTO
Rakkaus ja hyväksyntä toisia kohtaan. Heidän kohteleminen, niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Käveleminen heidän kengissään. Näkeminen asiat heidän silmiensä läpi. Myötätunto itseään kohtaan on ensimmäinen askel, jotta voi tuntea myötätuntoa toisia kohtaan.

10. RAKKAUS
“Hyväksymme rakkauden, jonka ajattelemme ansaitsevamme” – Stephen Chbosky

 

Lähde: mindbodygreen.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image