5 kysymystä, jotka auttavat eteenpäin: Mikä yksi teko vie sinut tänään lähemmäksi sitä, mitä haluat tulevaisuudessa olla?

Lapset kyselevät usein vaikeita kysymyksiä: Miksi on pahuutta? Miksi ihmiset tarvitsevat uskontoja? Mikä on sielu? Nämä kysymykset saattavat tulla kevyesti lapsen suusta, mutta todellisuudessa ne eivät jätä meitä koskaan rauhaan.

Kysymykset jäävät kummittelemaan vielä aikuisenakin, mutta niiden ei tarvitse tuntua ahdistavilta. Tärkeintä on kysyä nämä kysymykset itseltään, ei kiirehtiä etsimään oikeita vastauksia. Tarkoituksena on elää nämä kysymykset.

Kukaan tiedä näihin kysymyksiin oikeita vastauksia. Niitä voi haudutella, niistä voi puhua ja niihin voi rakentaa yksittäisistä paloista vastauksen, joka kelpaa sinulle hetkeksi.

Kymmenen vuoden kuluttua vastauksesi näihin samoihin kysymyksiin voivat olla täysin erilaiset. Uusien elämänkokemusten myötä olet saattanut kokea valaistumisen hetkiä, oppinut uutta ja kasvanut henkisesti.

Jopa vuoden jälkeen saatat yllättyä, kuinka vastauksesi seuraaviin yksinkertaisiin mutta kauaskantoisiin kysymyksiin ovat saattaneet muuttua. Pohdi niitä, keskustele niistä ja elä niiden kautta. Pian saatat huomata edistyväsi omalla henkisellä polullasi.

5 kysymystä kysyttäväksi itseltäsi joka vuosi

1. Kuka olet, kun olet yksin?
2. Mitä todellinen vapaus tarkoittaa sinulle?
3. Mikä on pahin pelkosi?
4. Mikä asia ei ole sinulle enää hyväksi, ja josta sinun tulisi luopua?
5. Mikä yksi teko vie sinut tänään lähemmäksi sitä, mitä haluat tulevaisuudessa olla?

Lähde: www.mindbodygreen.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image