5 asiaa syvästä yhteydestä itseen


reettaKirjoittaja Reetta Vanhanen on Suomen The NLP lady ja läsnäolon ikuinen opiskelija. Hän on Senior NLP- kouluttaja, NLP Master Trainer ja NLP Master Coach. Reetan kaltaista NLP-kouluttajaa ei toista Suomesta löydy. Reetan läsnäolon kokemukset ja opit ovat saaneet vuosien varrella syvyyttä ja sävyjä monista lähteistä. Reetan arvoja ovat rakkaus, inhimillisyys, rehellisyys ja intohimo. Näistä hän on saanut lempinimen Rakkaus-Reetta.


Elämässäni oli käänteentekevä kohtaaminen Stephen Gilliganin kanssa 2014. Hän tarjoili asioita ja kokemuksia, joilla oli valtava merkitys elämääni. Ja nyt minä puolestani tarjoilen, ja sinä valitset sen, mikä on sinulle tärkeää ja merkityksellistä. Tässä viisi asiaa, jotka olen saanut Gilliganin koulutuksista:

1. Tärkein on yhteys itseeni

Vaikka olin harjoittanut säännöllisesti läsnäoloa ennen Gilliganin koulutusta, en tiennyt, että on mahdollista saada entistä syvempi yhteys ja läsnäolon kokemus – itseeni ja muihin. Löysin entistä lujemman yhteyden, keskelle itseäni ja omaan hyvään tilaani. Läsnäolon harjoitukset ovat merkityksellinen osa jokaista päivää, koulutusta ja valmennusta. Kaikki lähtee syvästä yhteydestä itseeni, läsnäolosta.

2. On muutakin kuin tietoinen mieli

Oman hyvän tilan sekä alitajuisen tietoisuuden tiedostaminen ja hyödyntäminen työssäni on kasvanut tämän oivalluksen myötä: Se, kun minun ei-tietoinen puoleni on yhteydessä ryhmän tai yhden ihmisen ei-tietoiseen puoleen. Se, kun vain tiedän, mihin tulee kiinnittää huomiota ja missä kohtaa voin parhaiten olla tukena ihmisten kasvussa ja kehittymisessä. Vastaukset eivät tule vain minulta, vaan jostain suuremmasta tietoisuudesta. Olen vain väline, jolla on tehtävä.

3. Kohtaamisissa luodaan elämän kauneutta

Sain kohtaamisiin enemmän syvyyttä ja koskettavuutta. Niin kaunista, niin kaunista. Kuulen korvissani Stephenin äänen ”Drop it down into your center”. Sanoilla on merkitystä ja ennen kaikkea koko kehon luomalla somaattisella kokemuksella. Kuinka tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana aitona itsenään. Itselleen ja muille.

4. Myötätunto ja rakkaus ovat kaiken perusta

Rakkaus ja myötätunto itseäni ja muita kohtaan kasvoi ja kanavoitui joka puolelle elämääni lisääntyneen hyvinvoinnin ja onnellisuuden muodossa. Kokonaisvaltaisesti on hyvä olla.

5. Ihmisellä on kyky parantua

Kaulassani on struuma, ja olin jo saanut kutsun leikkaukseen, koska struuma oli kasvanut n. 3cm puolessa vuodessa. Minä olin päättänyt kuitenkin odottaa. Stephen Gilliganin ohjauksessa, ei-tietoisen mielen kanssa työskennellessä, struuma oppi myös pienenemään. En tarvitse leikkausta tällä hetkellä, ja olen siitä kovin kiitollinen.

Huomaan tämän viiden kohdan kirjoittamisen jälkeen, että olen äärettömän kiitollinen Stephen Gilliganille kaikista niistä kokemuksista ja ymmärryksistä, jotka liittyvät omaan hyvään läsnäolon tilaan, joka on kaiken ydin. Ydin, jossa olemme yhteydessä omaan maksimipotentiaaliin, luovuuteen, rajattomiin mahdollisuuksiin elämässä ja muihin ihmisiin. Kokemus on koettava – pelkkä lukeminen läsnäolosta ei riitä viemään ytimeen. Halusin valita tähän nämä viisi asiaa, koska koen, että ne ovat olennaisia ihmisyyden ja elämän kannalta.

Tapasin Stephenin ensimmäistä kertaa 2,5 vuotta sitten. Silloin sovimme, että hän saapuisi Suomeen vuonna 2016. Kiireisen miehen aikatauluihin päivät sopivat tämän vuoden lokakuulle. Minulle seminaari on yksi esimerkki oman elämäni rajattomien mahdollisuuksien toteuttamisesta, niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisesti kouluttajana ja coachina.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image