7 elämänviisautta, jotka jokainen oppii kantapään kautta: Onnellisuuden tavoittelussa on kyse tarkoituksen löytämisestä

1. Ihmiset, jotka menetät, tulevat aina olemaan osa sinua.

Tärkeän ihmisen menettäminen tuntuu tuskalliselta. Totuus on, ettet koskaan pääse siitä täydellisesti yli. Opit kuitenkin kasvamaan ja nauttimaankin elämästäsi, vaikka sydämessäsi on tämä haava.

Se on kuin murtunut nilkka, joka ei koskaan parane täydellisesti: Siihen sattuu aina kun tanssit, mutta ontuminen, joka tulee tanssiisi rikkinäisen nilkan takia, on vain tanssiesityksesi persoonallinen yksityiskohta ja olennainen osa sinua.

2. Onnellisuuden tavoittelussa on kyse tarkoituksen löytämisestä.

Onnellisuuden tavoittelu ei ole kaikki tai ei mitään -peliä. Ennemminkin se on kaikki JA ei mitään. Kaikki ylä- ja alamäet, parhaat oppitunnit, tulevat matkan varrella. Jonain päivänä ymmärtää, että on parempi olla juuri ja juuri elossa omilla ehdoillaan, kuin elää tarkoituksetonta elämää 80 vuotta jonkun toisen ehdoilla.

3. Muiden hyväksynnän hakeminen vahingoittaa SINUA.

Ainut henkilö, jota parempi sinun tulee olla tänään, on henkilö joka olit eilen. Todista itsesi itsellesi, älä kenellekään muulle. Tee mitä tulee tehdä, ja anna ihmisten ajatella mitä he haluavat.

4. Pelko satuttaa enemmän kuin katumus.

Kun annamme pelon voittaa, itseään katsominen peilistä käy aina vain vaikeammaksi. Mikä on pelottavampaa, kuin pelko siitä, että heittää elämänsä hukkaan? On parempi muistella elämäänsä ja sanoa ”Uskomatonta, että tein sen” kuin ”Kunpa olisin tehnyt sen”.

5. Elämä on aivan liian arvaamatonta elettäväksi tiukkien odotusten mukaan.

Kun päästät irti odotuksistasi elämää kohtaan, arvostat asioita niin kuin ne elämääsi tulevat. Parhaimmat lahjat eivät tule paketissa, jossa odotit niiden tulevan. Positiivisella asenteella ja avoimella mielellä huomaat, että asiat elämässä, hyvät ja huonot, eivät tule niin kuin odotit. Tämä tekee elämästä mielenkiintoista.

6. Kun yrität juosta jotakin pakoon, juokset paikallasi.

”Älä ajattele suklaadonitsia, älä ajattele suklaadonitsia!” Ja mitä nyt ajattelet? Suklaadonitsia? Kun keskityt johonkin, mitä ei saa ajatella, päädyt ajattelemaan sitä koko ajan. Ongelmia pakoon juokseminen on kisa, jota et tule voittamaan. Sen sijaan, että juokset negatiivista pakoon, juokse positiivista kohti.

7. Ennakoimattomat vaikeudet ovat väistämättömiä, mutta niistä voi olla hyötyä.

Joskus elämä lyö sinut maanrakoon ja pitää sinut siellä. Mutta vain, jos annat niin tapahtua. Kyse ei ole siitä, kuinka kovaa elämä lyö, vaan kuinka silti jaksat jatkaa eteenpäin. Se on vahvuutta. Se on voittamista.

Lähde: www.earthweareone.com

 

Voimauttavat kysymykset -korttipakka auttaa meitä kysymään itseltämme elämän tärkeimmät kysymykset, jotka vahvistavat meitä joka päivä. Lue lisää korteista Hidasta elämää -puodissa.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image