6 neuvoa, jotka auttavat sinua löytämään elämäsi tarkoituksen – Seuraa omaa sisäistä ääntäsi

Mitä tässä elämässä oikein pitäisi tehdä? Tässä 6 neuvoa, joiden avulla saatat päästä lähemmäs oman elämäsi tarkoituksen löytämistä.

1. Löydä viisaus itsestäsi
— Sinussa on koko universumin viisaus. Avaa keskustelu sisäisen viisautesi kanssa ja esitä sille kysymyksiä. Ole avoin kaikille niille reiteille, joiden kautta voit saada vastauksia: sisältä ja ulkoa, ystäviltä ja olosuhteilta.

2. Meditoi ja keskustele itsesi kanssa
— Keskustele itsesi kanssa meditoinnin ja itsetutkiskelun avulla. Selvennä sisäistä maailmaasi, niin saat eheämmän kuvan siitä, kuka oikeasti olet.

3. Muista sisäinen rajaton potentiaalisi
— Muistuta itseäsi päivittäin siitä, että pystyt vaikka mihin. Tee mahtavuudestasi vaikka muistilappuja peileihin ja autoon. Vähitellen pelokkaat ajatuksesi ja itse keksimäsi rajoituksesi katoavat, eivätkä ne enää estä sinua löytämästä elämäsi tarkoitusta.

4. Seuraa omaa sisäistä ääntäsi
— Löydä asiat, jotka innostavat sinua, ovat sinulle tärkeitä ja tekevät sinut onnelliseksi.

5. Kuuntele, millaisena muut näkevät sinut
— Kiinnitä huomiota siihen, mitä muut sanovat sinusta, taidoistasi ja lahjoistasi. Ole tarkkana erityisesti, jos kuulet saman asian useilta eri ihmisiltä.

6. Aseta tavoitteita ja huomaa, mitä sitten tapahtuu
— Aseta tavoitteita, jotka auttavat sinua tutustumaan itseesi paremmin. Kiinnitä myös huomiota siihen, mitä elämässäsi alkaa tapahtua, kun olet asettanut tavoitteesi. Tartu tilaisuuksiin, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi.

Lähde: Chopra Centered Lifestyle

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image