Hiljaisen viisauden voima: Ihana elämä!

Aika lentää ja päivät vilahtavat ohitse kuin siivillä. Kaikki aika pitää priorisoida sen mukaan mitä milloinkin on meneillään. Suurin osa päivistä kuluu koirien ja hevosten kanssa kotona ja siitä olen kiitollinen jokaisena hetkenä. Päivät alkavat muutaman tunnin lannan lapioinnilla ja siitä kaivetaan energia istua koneen ääressä monta tuntia päivittäin. Seura ainakaan ei voisi olla parempaa. Huhtikuu ja lunta on vielä monta senttiä maassa, aurinko paistaa täydeltä terältä ja tuntuu ettei tässä yhtälössä oikein täsmää mikään mitä tulee näihin outoihin kevätkeleihin. Ei oikein osaa päättää onko kevätväsymystä ilmassa vai virkeyttä valosta.

Olen paljon kirjoittanut Farmista täällä blogissa ja katsotaas missä sen kanssa ollaan nyt menossa. Asiat etenevät välillä hurjaa vauhtia ja nyt taas on sellainen olo, että ollaan pysähdyksissä. Odottavan aika on pitkä, vanha sanonta tuntuu pitävän paikkansa. Välillä tuntuu, että ollaan ihan väärässä maassa. No, ei kai nyt ihan sentään kuitenkaan, mutta se on tunne joka tulee hetkittäin.

Tässä rakkaassa kotimaassamme rahasta puhuminen ei tunnu sytyttävän vaikka puhuttaisiin hyvän tekemisestä. Hullu pitää olla tai vähintäänkin jotain sen suuntaista, että edes aloittaa Farmin kaltaista projektia. Olen sen kuitenkin aloittanut ja aion sen viedä loppuun myös. Luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että selkään taputtelu ei enää johda mihinkään. Moni silmäpari seuraa mitä tuleman pitää ja kannustajia löytyy ja toki kaikesta kannustamisestakin on paljon apua.

Itselleni kaikkein tärkeintä on, että saamme pystyyn paikan johon voimme ottaa eläimiä, jotka kotia ovat vailla. Toinen yhtä tärkeä osa ovat vähäosaiset tai syrjäytymisvaarassa olevat lapset ja nuoret joiden elämää Farmi tulee tukemaan. Valtavan vaikutusvaltaisilta tahoilta on oltu projektistamme kiinnostuneita, mutta näin se on, pelkkä kiinnostus ei enää riitä. Monesti yksittäisenä ihmisenä emme usko, että meillä voisi olla keinoja vaikuttaa mihinkään. Tässä on nyt yksi keino, tarjottimella, annan jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa. Olen sanonut, että jokainen joka haluaa, saa meilillä Farmin toimintasuunnitelman ja tarkempaa tietoa tulevasta toiminnasta. Samassa meilissä kerron, että se mitä nyt tarvitaan, on ideoita tahoista joita voisin kontaktoida varojen hankinnan suhteen.  Ideoita on tullut hyvin harvakseltaan, lisää saa tulla. Onneksi ideoita riittää vielä omassakin taskussa, mutta niitä ei voi koskaan olla liikaa. Nyt heitänkin haasteen, haluatko sinä lukija kenties vaikuttaa?  Haluaisitko sinä olla uudisraivaaja kanssani?

Onnellinen olen, että pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. Farmilla on esikuvia ja tämä projekti on tehty maailmalla, Amerikassa ainakin, missäpä muualla ja osoitettu konseptin toimivuus. The Gentle Barn lähellä Los Angelesia on todistanut kuinka tämän kaltaisella paikalla voidaan vaikuttaa isosti vaikkapa nuoriin, jotka ovat joutumassa jengien maailmaan, huumeiden valtaan tai vankilaan. Meillä täällä Suomessa ongelmat eivät ole ihan tuota luokkaa, mutta tarvetta paikalle tuntuu olevan. Vähintäänkin sen vuoksi, että emme unohda millaisia ovat vaikkapa maatalouseläimet, mitä siellä paketissa on mitä kaupan lihatiskistä ostamme!?

Meillä on aivan oikeasti mahdollisuus vaikuttaa ihmisten kulutustottumuksiin ja antaa oikeaa informaatiota liioittelematta vaikkapa tuotantoeläinten nykyisestä tilanteesta, kasvatuksesta ja elämänvaiheista. Tästä kertoo hyvin se, että keskustelimme niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin maito eräänä päivänä, mukana oli aikuisia ihmisiä, jotka eivät tienneet että lehmän pitää synnyttää vasikka, jotta siitä voidaan lypsää maitoa, joka sitten aikanaan päätyy maitopurkkiin kaupan hyllylle. Nämä ovat asioita joista kannattaa ja pitää puhua! Tämä on yksi asia miksi Farmin kaltaista paikkaa tarvitaan, opettamaan ja opastamaan myös.

Olemme saaneet nyt mukaan oikeat asiantuntijat, jotka osaavat virallisen puolen säätiön perustamisessa. Paperit ja lakipykälät ovat nyt hallussa ja se tuntuu huojentavalta. Mutta ilman rahaa ei tule Farmia. Farmista pitää lisätä tietoisuutta ja sitä teen itse jatkuvasti. Päivistäni suuri osa menee miettiessä seuraavia askeleita ja kontaktoidessa eri tahoja. Tässäkin maassa on eläinrakkaita ihmisiä ja rahaa varmasti löytyy. Tässä ollaan kuin aarteen etsinnässä ja olenkin antanut nyt Universumille vapaat kädet toimittaa oikeat tahot luokseni. Emme halua mennä sieltä missä aita on matalin, vaan tehdä aidosti jotain mikä voi saada aikaa muutosta ja jatkaa elämää sen jälkeen kun meistä aika jättää.

Mitä syvemmälle tähän asiaan uppoudun, sen laajemmaksi ja monimuotoisemmaksi se paljastuu. Jo nyt olen oppinut niin paljon, että ei mikään koulu elämäni aikana ole opettanut näin paljon. Elämme mielenkiintoisia aikoja ja elämä on ihanaa. Tervetuloa seuraamaan Farmin etenemistä Facebookkiin Farmin omille sivuille.

Ihana elämä, siitä haluan puhua hiukan seuraavaksi. Minulla on ollut viimeisen puolen vuoden aikana suuri ilo ja kunnia tutustua nyt rakkaiksi ystävikseni kutsumiini Kirsi Rantoon ja Päivi Kaskimäkeen. Molemmat naiset olen tuntenut matkan päästä ja olemme olleet hyvän päivän tuttuja jo jokusen vuoden. Yhtenä päivänä kuukausia sitten Päivi soitti minulle ja puhuimme pitkän puhelun, kaikesta taivaan ja maan välillä. Meillä oli paljon yhteistä ja päätimme tehdä jotain mukavaa yhdessä. Niin syntyi Oivallusten ilta ja 12.12.12 tapahtuma, joissa molemmissa oli varaamamme tila täynnä innostuneita ihmisiä. Spontaanisti yhdistimme astrologian ja eläinkommunikoinnin. Huomasimme, että tällaiselle tilalle, missä ihmiset voivat kysellä ja jakaa kokemuksiaan, on todella tarvetta. Tunnistan Päivissä samaa ihanaa hulluutta kuin itsessäni, enkä epäröinyt hetkeäkään kun hän ehdotti, että teemme jotain vieläkin suurempaa. Paras mahdollinen lisä tähän projektiin voisi olla Kirsi Ranto. Niinpä Päivi kertoi ideansa Kirsille, joka innostui siltä istumalta ja uskomaton konsepti Ihana Elämä sai alkunsa. Uskon, että tapahtumasta tulee unohtumaton kokemus sekä meille että yleisölle.

Ihana Elämä tapahtuma järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla 8.6. Tilaisuudessa kuullaan mm. meidän kolmen elämän käännekohdista ja kuinka olemme kukin omissa aallokoissamme luovineet. Ihana Elämä -tapahtuma on inspiroiva ja rento luentokokonaisuus, jonka tarkoituksena on kolmen erilaisen elämäntarinan kautta tarjota yleisölle niin oivalluksia, ahaa-elämyksiä kuin työkaluja elämän polulle. Kuinka toimitusjohtajasta tuli maya-astrologi, lentokonemekaanikosta eläinkommunikoija ja tangokuningattaresta artisti, joka välittää ilon ja enkeleiden sanomaa. Elämä tuo haasteita meille kaikille – kuinka kääntää nämä haasteet sisäisiksi voimavaroiksi, jotka parhaimmillaan johtavat oman elämäntehtävän ja -tarkoituksen löytämiseen? Ja totta kai Kirsi myös laulaa ja soittaa, sehän on selvä!
Lisää infoa Ihanasta Elämästä Facebookista.

Suurten unelmien siivittämiin kuviin, elämä on ihanaa, kyllä se on!

Rakkaudella,

Maiccu

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image