Jokainen voi voittaa?

arto_artikkeli

Eri yhteyksissä ilmennyt tarve suurten kysymysten sanoittamiselle ihmisen mittaisessa mittakaavassa kirvoitti puheenvuoron nimeltä ”Kaikki voittaa”. Se kysyy mikä elämässä on tärkeää? Mitkä asiat kannattelevat arkea? Kääntyykö hyvinvointi meitä vastaan? Onko kulttuurimme ja elämäntyylimme painopiste materiaalisen vaurauden tavoittelussa sosiaalisen vaurauden kustannuksella? Miten tavoitella hyvää elämää niin, että tulevilla sukupolvilla olisi yhtä hyvät elämän mahdollisuudet kuin meillä?

Puheenvuoroon sisältyy ainutlaatuinen musiikillinen kulttuurikuvaus masaiyhteisöstä Keniasta. Puheenvuoron pituus on 39 minuuttia, mutta se toivottavasti antaa enemmän kuin siihen käytetty aika:) Sitten kun sinulla on aikaa, peilaa ajatukset omaan elämääsi klikkaamalla “Kaikki voittaa – kukoistava elämä rajallisella maapallolla”.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image