Resepti: Granaattiomenarahka

Olen pitänyt täällä hiljaiseloa, sillä remontin lisäksi muut elämän vastoinkäymiset on vieneet energiaa. Ruoanlaiton puolella tosin valoa näkyy jo tunnelin päässä, sillä keittiömme alkaa vihdoin valmistumaan ja nyt voin jo valmistaa lämmintä ruokaa.

Tällä kertaa ajattelin kuitenkin pysytellä kylmien ruokien linjalla ja hehkuttaa jopa maailman terveellisimmäksi hedelmäksi tituleerattua granaattiomenaa. Kun sen ominaisuuksiin perehtyy tarkemmin, on tämä väite helppo allekirjoittaa. Itse kiinnostuin kyseisestä hedelmästä sen hormonitoimintaa tasapainottavien ominaisuuksien vuoksi. Kärsin nimittäin vuosi vuodelta voimistumista PMS oireista ja olen epätoivoisesti koettanut löytää niihin jotain tehokasta luonnonlääkettä. Liikunta ja oikea ruokavalio auttaa kyllä, mutta silti yksi viikko kuukaudesta on todella hankalaa…

Fyysisiin oireisiin saan melko tehokkaan avun tähän tarkoitukseen kehitetyistä luontaistuotteista ja helokkiöljystä, mutta mielen puolella asia onkin hankalampi. Olen testannut nyt granaattiomenaa jonkun aikaa ja oloni on mielestäni ollut paljon parempi. Voi olla myös mielen voiman ansiota, mutta mitäs väliä sillä on. Tärkeintä on saada apu jostain ja jo asiaan uskominen voi tehdä ihmeitä. Eli jatkan valitsemallani tiellä, sillä granaattiomena on kaiken lisäksi todella hyvää!

Lisää kokemuksiani granaattiomenasta ja sen terveysvaikutuksista voit lukea täältä.

Tässä vielä ”vasta-alkajille” resepti helppoon ja todella raikkaaseen granaattiomenarahkaan. Suosittelen lämpimästi!

Granaattiomenarahka

1 prk (250 g) jogurttirahkaa

1 granaattiomena

mustikoita

banaaniviipaleita

hunajaa tai intiaanisokeria tarvittaessa

Painele kokonaista granaattiomenaa aluksi siten, että tunnet siementen irtoilevan kuorista. Halkaise granaattiomena puoliksi ja koputtele siemenet lautaselle. Poista vaaleat siemenkodan rippeet lautaselta.

Sekoita siemenet ja mehu jogurttirahkan kanssa (voit myös käyttää tavallista maitorahkaa ja jogurttia tai vain toista niistä). Lisää makeutta halutessasi lisää hiukan hunajalla tai intiaanisokeria. Nauti mustikoiden ja banaaniviipaleiden kera.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image