Miehen tie: Kohtaaminen vahvan ja kauniin naiseuden kanssa

Tätä kirjoittaessani, olen juuri kävellyt kotiin Kehdosta, ystäväni Helsingissä sijaitsevalta joogakoululta. Kehto sattuu sijaitsemaan Eiran rannan tuntumassa sijaitsevan kotini lähistöllä ja olen viime päivinä päätynyt viettämään siellä aikaa lämpimien kohtaamisten merkeissä. Eilen törmäsin siellä jo pitkään facebookissa seuraamaani Satu Tuomelaan ja hänen Kanadasta Suomeen tuotuun ystäväänsä, jooga-ilmiöön nimeltä Meghan Currie.

Satun joogakoulu HIMA jooga ja Meghan järjestivät Kehdossa kolmipäiväisen jooga- kurssin Flow joogan hengessä. Onnekseni nämä ihanat heittivät ilmoille kutsun osallistua kurssin viimeiseen päivään.

En totta puhuen tiennyt mitä odottaa. Tiesin oman joogaharjoitukseni eroavan kyseisestä lähestymistavasta selkeästi, mutta epämukavuusalue kutsui luokseen ja tilaisuus tuntui tarkoituksella eteen tuodulta.

Paikalla oli Satun ja Meghanin lisäksi sunnuntaina kello 11 noin nelisenkymmentä naista ja minun lisäkseni yksi mies. Päivä alkoi rentoutumisella ja jatkui pian dynaamiseen joogaharjoitukseen. Monikaan liike ei olut minulle kovin tuttu mutta annoin itselleni vapauden yrittää ja nauttia liikkeiden haastavuudesta. Ilmapiiri tuntui iloisen inspiroituneelta ja Flown tyylille sopivasti, omalle kokemukselle ja kehon kuuntelemiselle sai tilaa.

Tekninen osaaminen ei ollut se mikä jäi minulle päällimmäisenä mieleen opetuksesta tai muista osallistujista vaikka se hetkin hämmästyttikin. Minulle oli selvää jo ennen kurssille tulemista, että tulisin kokemaan jotain joka on hyvin voimakkaasti yhteydessä naiseuteen. Ja intuitioni ei pettänyt. Flown tapa tuntui naiselliselta. Voimakkaalta ja dynaamiselta, mutta naisellisella tavalla. Antautuva, kuunteleva, elävä ja tunteva – sen lisäksi, että näin ympärilläni vahvoja, elinvoimaisia, avoimia, kauniita ja niin terveen tuntuisia naisia.

Opetus ohjasi kokemaan omaa kehoa, ei vain suoritusta. Kuuntelemaan omia tuntemuksia. Kolme tuntia kestäneen kurssin aikana kävin läpi moninaisen tunnespektrin, aina voimakkuudesta herkkyyteen ja rakkaudesta innostukseen. Lopullista kurssin tuomaa tilaa en voisi kuvata millään muulla tavalla kuin avoimmuuden kokemuksena, kokonaisvaltaisesti ja ennenkaikkea sydämessäni. Kävellessäni Kehdosta kotiin, katselin merta ja kauniisti paistavaa aurinkoa. Samalla tunsin kyynelten valuvan silmistäni. Kyynelten, jotka puhuivat arvostuksesta kaikkea sitä kohtaan jonka olin saanut kohdata. Toinen toistaan vahvempia, eläväisempiä, avoimempia ja kauniimpia naisia. Jotka epäilemättä kurssin ohjauksen lisäksi antoivat minulle mahdollisuuden kokea näitä hyvin voimakkaasti feminiinisyyteen liitettäviä asioita, voimallisia tunteita.

En halua kirjoittaa blogeihini mainosposteja. Sisimpäni sanoon kuitenkin niin vahvasti, että Flow joogalla on paljon annettavaa niin omaa sisintään, voimaansa ja naiseuttaan etsivälle naiselle, kuin turvallisesti omaa tunnemaisemaansa ja kehoansa tutkivalle miehelle, että haluan jakaa kokemukseni sinulle.

Kiitos naiseudelle minussa ja ympärilläni. Tuskin mikään voisi tehdä kokemuksestani rikkaampaa kuin se, että uskallan antautua sille mikä minussa on avointa ja herkkää, joka tasolla.

– aaro

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image