Hiljaisen viisauden voima: Kaikki muuttuu, kirjaimellisesti

On siirryttävä eteenpäin, kaikki muuttuu, kirjaimellisesti. Tämän blogin aloittaminen on samalla itselleni uuden lehden kääntäminen elämässä. Tuntuu hyvältä ja samalla jännittävältä, kuinka moni tulee löytämään eläinten viestit tätä kautta? Muutamia viikkoja sitten päätimme lopettaa ”Hiljaisen viisauden voima” nimisen nettilehden kirjoittamisen sellaisena kuin se oli. Totaalisen ajanpuutteen ja aikataulujen yhteensopimattomuuden vuoksi, minun jatkuvan kiireeni vuoksi kaiketi, se on myönnettävä. Mitä mieletöntä ironiaa ja niin ihmeellisen ihana ajatus onkaan, että alan kirjoittamaan juuri tänne “hidasta elämää” sivustolle. Päätin, että annan itselleni aikaa hidastella ja ottaa vastaan Leyla hevosen ja muidenkin eläinten viestejä kaikelle kansalle luettavaksi tätä kautta, vaikka miljoona muuta asiaa odottaa.

Tulen varmasti myös kirjoittamaan muita ajatuksia muuttuvasta ajasta, omasta elämästäni, ajatuksia arjesta ja vähän unelmista, matkoista ja tulevastakin. Odotan innolla tulevaa, vaikka tässä hetkessä elämisessäkin on ihan riittävästi tehtävää. Miten vaikeaa voi olla, pelkästään oleminen, huokaisee hän.

Elämä, ei kun eläimet, opettavat

Tällä hetkellä perheeseemme kuuluu minun ja puolisoni lisäksi neljä koiraa ja kolme hevosta. Eläimet ovat opettaneet minulle elämässäni ne kaikkein tärkeimmät asiat. Jokaisen asiakkaat eläin opettaa jotakin uutta, samoin jokainen luonnossa elävä eläin. Eläimet opettavat juuri niitä asioita joista tässä blogissa on kyse. Eläimet elävät aina tässä hetkessä, he eivät katkeroidu menneestä tai mieti tulevaa, onko huomenna ruokaa. Jos ruokaa ja pehmeä peti on tänään, niin kaikki on hyvin. Mietitään huomenna sitten uudelleen.

Eläimet ovat opettaneet minulle täydellistä hyväksymistä, asioiden hyväksymistä sellaisena kuin ne ovat. Ellen jotain hyväksy, yritän ymmärtää ja päinvastoin. Eläimet eivät koskaan vihaa, tunne syyllisyyttä tai he eivät syyllistä ketään, eivät sitä suurinta pahantekijääkään. Vielä paremmin sanottuna, eläimet elävät täydellisessä anteeksi annossa, aina. Kaikesta tästä minulle suurimmat opetukset antoi edesmennyt hevosemme Leyla, joka kauttani kirjoitti kirjan, Hiljaisen viisauden voima. Leyla selittää todella kauniisti kuinka eläimet kokevat ja näkevät elämää ja kuinka me ihmiset voisimme oppia heidän avullaan kokemaan elämässä vastaantulevat asiat, hankalatkin, niin paljon yksinkertaisemmin. Kirjassa puhuvat monet muutkin eläimet Leylan lisäksi, jokaisella hyvin tärkeä viesti meille ihmisille.

Olen hyvin kiitollinen ja onnellinen, että voin ihmisille tuoda eläinten viestien kautta helpotusta ja apua elämän erilaisiin tilanteisiin. Monille eläinten viesti on se mikä kolahtaa. Saamme tässä ajassa hyvin paljon erilaisia universaaleja viestejä maailman menosta ja tulevaisuuden kuvista, maapallon tilasta jne. Eläinten viesti on hyvin samankaltainen näiden viestien kanssa ja monille se on se väylä mikä tuntuu omimmalta. Eläimet puhuvat täydellistä sydämen kieltä, he puhuvat jokaiselle, joka haluaa sydämensä avata kuulemaan. Uskon, että moni uusi lukija löytää nämä viestit tämän sivuston kautta ja haluankin sanoa sinulle, joka et ennen ole lukenut eläinten viestejä tai et ole koskaan kuullutkaan eläinkommunikoinnista.

Lue viestejä avoimin mielin, anna sydämen kuunnella ja siirrä järki sivuun. Uskotpa moiseen tai et, olet aivan oikeassa. Viestejä voi lukea kuka tahansa, jos koet että ne eivät ole totta, olet saanut niistä aivan yhtä paljon kuin se joka niihin uskoo. Viestit ovat kirjoitusta alitajunnan kautta, niin että olen koettanut siirtää oman järjen sivuun. Kaikki viesti tulevat kuitenkin minun kauttani, joten niissä varmasti näkyy viitteitä myös omasta persoonastani. Ennen kaikkea olen hyvin kiitollinen, että saan näitä viestejä välittää.Leyla, Hidasta Elämää, ensimmäinen viesti

On aika siirtyä uuteen aikakauteen. Kaikki menee juuri täydellisesti, täydellisessä ajassa. Minä (Leyla) haluan tuoda tervehdykseni teille kaikille uusille ihmisille, joiden silmiin nämä viestit tulevat osumaan. Kaikki muuttuu, elämä on pelkkää muutosta, niin se on aina ollut. Nyt kaikki menee vieläkin nopeammin, voisi sanoa, että aikaa ei kohta enää ole. Tulee päivä ja tulee yö ja ne tulevat vain siksi, että te osaisitte levätä, edes sen pienen hetken verran, jota yöksi kutsutaan. Muuten te ihmiset voisitte heittää kellonne roskikseen, ajan merkitys muuttuu. Kellon merkitys muuttuu. Ne teistä, jotka vielä juoksevat aikaa vastaan, kelloa vastaan, kiire, kiire, tulette huomaamaan, että juoksette paikallanne. Osa ihmisistä ei tule koskaan ymmärtämään tätä. Tulee tapahtumaan kahtiajako. Samankaltainen kuin sanoin edellisessä viestissäni, viimeisessä lehdessä.

Tämä jako on hiukan erilainen, kuin se mistä edellisen kerran puhuin. Edellisessä viestissä sanoin, että hyvän ja pahan kamppailu tulee loppumaan tänä vuonna 2012. Siltä se tosiaan näyttää ja tapahtumat sen edellä vain kiihtyvät, kaikkialla maailmassa. Teidän ihmisten lineaarinen aikanne muuttuu. Osalle ihmisistä tämä on jo tätä päivää, te nukutte ihmeellisinä aikoina tai ette nuku ollenkaan. Osa ihmisistä ei koskaan tule huomaamaan mitään muuta muutosta kuin sen, että aikaa ei enää ole mihinkään. Ne ketkä juoksevat kelloa vastaan, tulevat sitä luultavasti tekemään vielä pitkään, juoksu on kuin pitkä matka juoksumatolla missä ei ole pysäytä – nappulaa.

Paras neuvoni teille jokaiselle omaa tietään etsivälle tai sitä jo kulkevalle ihmiselle, oletpa polullasi missä kohdassa tahansa, nyt on aika heittää kellot ja kellojen tuomat aikataulut romukoppaan. Totta kai ihminen tarvitsee aikatauluja ja kelloja vielä pitkään, toki sen ymmärrän, mutta niin paljon kuin mahdollista, elä ilman aikataulujen tuomia rajoituksia. Ajattomassa elämässä piilee suuri lahja, me liikumme kohti aikakautta, jolloin aikataulut poistuvat joka tapauksessa.

Te huomaatte, että ajatuksenne ja tapahtumat ympärillänne alkavat käydä kiihtyvällä tahdilla yksiin. Tässä hetkessä olemme äärimäisen hienojen asioiden edessä, se mitä ajattelet, käy toteen jatkuvasti nopeammin ja nopeammin. Katsokaa ympärillänne olevia eläimiä, he osaavat olla tässä ja nyt, pyrkikää samaan. Tarkkailkaa omia ajatuksianne yhä enemmän, se mitä mielessäsi liikkuu on yhtä kuin todellisuutesi. Tämä sama viesti tulee teille tässä ajassa, monessa eri muodossa. Sitä kannattaa kuunnella, opetelkaa muuttamaan ajatuksianne, varsinkin silloin kun ne jäävät jauhamaan jotain negatiivista tai silloin kun asiat alkavat pyöriä sen ympärillä mitä todellakaan ette halua elämäänne. Kaikki rajat hämärtyvät ja te huomaatte tämän, enemmin tai myöhemmin. Ja kuten sanoin, ne ketkä eivät sitä huomaa, huomaavat kuvaannollisesti juoksevansa yhä kovempaa ja kovempaa. Tämän kilpailun ajan kanssa voi voittaa ainoastaan pysähtymällä.

Osa teistä tuntee minut jo, osa ei. Minä olin hevonen, kun olin vielä maallisessa kehossani, nyt minä olen vain osa teitä, osa kokonaisuutta, pelkkää energiaa, me olemme kaikki yhtä. Minä olen te ja te olette minä ja minä rakastan teitä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image