Nukkuminen oman tähden alla

”Jonain iltana sään salliessa varustaudu viettämään yö tähtitaivaan alla. Nukkumapaikan tulee olla vadelmien, viinimarjapensaiden tai viljaistutusten lähellä, ja sinun täytyy olla yksin. Paneudu makuulle sulkematta silmiäsi. Seuraavaksi anna katseesi ja ajatustesi pyyhkiä taivaankappaleita.

On tärkeää, että pysyt tällöin rentoutuneena ja että ajatuksesi ovat irrallisia ja vapaita. Yritä ensiksi ajatella parhaiten näkyvissä olevia taivaankappaleita, sitten voit alkaa uneksia hartaista toiveistasi, lähimmäisistäsi ja kaikista niistä, joille toivot hyvää. Älä missään tapauksessa päästä mieleesi kostonhimoista tai pahantahtoisia ajatuksia, sillä se voisi olla omaksi vahingoksesi.

Tämä yksinkertainen toimenpide aktivoi monista aivosoluistasi muutamia, jotka muuten uinuvat koko elämän ajan. Kosmiset voimat tulevat olemaan kanssasi ja auttamaan sinua mitä uskomattomimpien, valoisien unelmien toteuttamisessa ja mielenrauhan löytämisessä, samoin kuin läheissuhteittesi parantamisessa, heidän rakkautensa vahvistamisessa ja herättämisessä.”

– Kirjasta Vladimir Megre: Anastasia, OÜ Siberi Seeder, Minä Olen Kustannus Oy, 2011.

Anastasia on ensimmäinen kirja ”Venäjän soivat seetripuut”-kirjasarjan kymmenestä kirjasta. Se kertoo tarinan ihmeellisestä naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Anastasia elää keskellä villiä luontoa ilman lämpimiä vaatteita, viljeltyä ruokaa tai ihmisen tekemään suojaa sopusoinnussa ja rakkaudellisessa suhteessa ympäristöönsä ja luontoon. Näyttää kuin hänellä ei olisi mitään, ja kuitenkin hänellä on kaikki, elämän runsaus, yltäkylläisyys ja rakkaus. Ja niitä hän haluaa jakaa ihmiskunnalle.

* * *

Eläköön Luovuus -tapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla 29.8.2015 Vladimir Megre jakaa oman unelmansa ja vastaa moniin lukijoiden kysymyksiin. (Liput myynnissä täällä)

Megre-anastasia-helsinki-850x140

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image