Nukkuminen oman tähden alla

“Jonain iltana sään salliessa varustaudu viettämään yö tähtitaivaan alla. Nukkumapaikan tulee olla vadelmien, viinimarjapensaiden tai viljaistutusten lähellä, ja sinun täytyy olla yksin. Paneudu makuulle sulkematta silmiäsi. Seuraavaksi anna katseesi ja ajatustesi pyyhkiä taivaankappaleita.

On tärkeää, että pysyt tällöin rentoutuneena ja että ajatuksesi ovat irrallisia ja vapaita. Yritä ensiksi ajatella parhaiten näkyvissä olevia taivaankappaleita, sitten voit alkaa uneksia hartaista toiveistasi, lähimmäisistäsi ja kaikista niistä, joille toivot hyvää. Älä missään tapauksessa päästä mieleesi kostonhimoista tai pahantahtoisia ajatuksia, sillä se voisi olla omaksi vahingoksesi.

Tämä yksinkertainen toimenpide aktivoi monista aivosoluistasi muutamia, jotka muuten uinuvat koko elämän ajan. Kosmiset voimat tulevat olemaan kanssasi ja auttamaan sinua mitä uskomattomimpien, valoisien unelmien toteuttamisessa ja mielenrauhan löytämisessä, samoin kuin läheissuhteittesi parantamisessa, heidän rakkautensa vahvistamisessa ja herättämisessä.”

– Kirjasta Vladimir Megre: Anastasia, OÜ Siberi Seeder, Minä Olen Kustannus Oy, 2011.

Anastasia on ensimmäinen kirja “Venäjän soivat seetripuut”-kirjasarjan kymmenestä kirjasta. Se kertoo tarinan ihmeellisestä naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Anastasia elää keskellä villiä luontoa ilman lämpimiä vaatteita, viljeltyä ruokaa tai ihmisen tekemään suojaa sopusoinnussa ja rakkaudellisessa suhteessa ympäristöönsä ja luontoon. Näyttää kuin hänellä ei olisi mitään, ja kuitenkin hänellä on kaikki, elämän runsaus, yltäkylläisyys ja rakkaus. Ja niitä hän haluaa jakaa ihmiskunnalle.

* * *

Eläköön Luovuus -tapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla 29.8.2015 Vladimir Megre jakaa oman unelmansa ja vastaa moniin lukijoiden kysymyksiin. (Liput myynnissä täällä)

Megre-anastasia-helsinki-850x140

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image