Energian aallot

Energian Ihme: Mitä energiahoidossa tapahtuu?

Energian aallot

Mitä energiahoidossa tapahtuu?

Vanhan kansan pika-apu lapsen kolhiutuneeseen polveen oli käden laittaminen kipeän kohdan päälle. Kyseessä ei ollut pelkästään symbolinen ele vaan konkreettinen värähtelyiden tasaaminen. Kipeän kohdan värähtely on alhaisemmalla taajuudella kuin terveen kohdan ja kun tämän kipeän kohdan läheisyyteen tuodaan korkeammin värähtelevää, rakastavaa energiaa, alkavat värähtelyt harmonisoitua.

Tähän samaan fysiikan ilmiöön perustuu esimerkiksi Quantum Touch energiahoito ja itseasiassa monet muutkin energiahoidot. Hoitaja ohjaa konkreettisesti energiaa kohteeseen tietoisella kohdistamisella ja konkreettisesti käsillä ohjaamalla.

Energiakehossamme on useita erilaisia energialinjoja ja kädet ovat niistä tärkeimpiä sillä juuri kätemme ovat tavallaan hoitojohtimet, joilla energiaa on helppo ohjata toivottuun suuntaan. Käsiemme kautta kytkeydymme myös maailmankaikkeuden suurempiin energialinjoihin.

Hoitaja on kanavavoija

Energiahoidossa on kysymys myös paljon suuremmista asioista. Hoitaja on kanava hoitavalle energialle, joka kyllä osaa ohjautua juuri sinne missä sitä tarvitaan. On tärkeää muistaa, että hoitajan pitää käyttää itseään vain kanavana energialle. Omaa energiaa on turhaa käyttää hoitoon sillä silloin on omakin hyvinvointi vaarassa.  Eihän ole tarkoitus että hoitaja kuivattaa itsensä omasta energiastaan kun kerran energiaa on saatavilla rajattomasti. Sitä puhdasta, hoitavaa energiaa.

Energiaa monessa muodossa

Voiko äänellä hoitaa? Miksi muinaiset esi-isämme lausuivat mantroja? Entä valo, mihin se vaikuttaa?

Ääni

Äänellä voi todellakin hoitaa, äänen suora fyysinen vaikutus on selvä. Rohkaisen kokeilemaan esimerkiksi äänimaljahoitoa ja tarkkailemaan itseään hoidon aikana ja sen jälkeen. Tai kokeilemaan gongia tai rumpua, nämä kaikki tekevät samaa asiaa eli laittavat kehomme alttiiksi värähtelyille. Saman tekee myös sopiva musiikki. Aidosti harmoninen musiikki tunnetusti edistää henkistä ja fyysistä tasapainoa. Maailmassa on jammailtu kautta historian.

Jo yli 6000 vuotta sitten määriteltiin tuleville lapsille äänimantroja, joiden värähtely vastasi sen hetkistä maailmankaikkeuden värähtelyä tuolla paikkakunnalla. Tätä mantraa hyräiltiin jo lapsen ollessa kohdussa ja samaa hyräilyä jatkettiin lapsen synnyttyä. Näin mantra personoi lasta enemmän kuin mikään nimi tai muu tunniste. Tällaisessa mantrassa äänen värähtelyllä on suurempi merkitys kuin mahdollisella sanallisella merkityksellä. Ääni on siis värähtelevää viestiä selkeimmillään.

Valo

Aivan sama koskee valoa, sekin on värähtelyä. Lähes kaikki tunnistavat kevätauringon merkityksen omalle vireydelleen. Valo vaikuttaa tunteisiin ja tuntemuksiin ja tietenkin myös ajatuksiin ja tekoihin. Siksi tunnetaan valohoitoja, jotka tepsivät hyvin meihin kaamoksen masentamiin pohjoisen eläjiin. Siksi myös meditaatio aamulla auringon noustessa on erityisen tehokasta. Olet tavallaan tervehtimässä päivää ja toivottamassa valon tervetulleeksi hoitamaan itseäsi ja muita.

Harmoniasta tässä on kysymys

Niin äänelliseen, visuaaliseen kuin muuhunkin energeettiseen hoitamiseen pätee sama sääntö: Harmonia. Harmonia tarkoittaa tasapainoa ja tasapainoisuutta eri elementtien kesken. Energian värähdellessä harmonisesti kehosi ja mielesi ovat luonnollisessa tasapainossa. Se on se perustila, johon sinut on luotu. Tuo harmonia odottaa sinua valmiina sisälläsi joten eikö olisi ihan kohtuulista että voisit nauttia siitä joka päivä?  Kyllä vain, ihan kohtuullista se on. 🙂

Lopuksi pieni harjoitus:

Istu ryhdikkäässä asennossa silmät suljettuina, kädet sylissäsi kämmenet ylöspäin ja hengitä syvään sisään. Pidätä hetki hengitystäsi ja päästä ulos. Hengitä uudelleen sisään ja päästä vapautuneesti ulos. Anna hengityksesi nyt tasaantua omaan tahtiinsa. Kuvittele nyt hengittäväsi valoa jokaisella sisäänhengityksellä. Anna hengittämäsi valon jakautua jokaiseen soluun ja tunne kuinka alat säteillä puhdasta valoa jokaisella hengityksella yhä kirkkaammin ja kirkkaammin. Kuvittele mielessäsi tämä valo jokaisella hengityksellä. Jatka näin esim noin kymmenen minuutin ajan ja nauti kohonneesta värähtelytasostasi. Se tekee hyvää niin mielelle kuin kehollekin. 🙂

Värähdellään lisää ensiviikolla ja otetaan tietoisuus mukaan leikkiin!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image