Tee pirskahteleva taulu tapetinjämistä

Sisustuslehdet ja tapettikaupat ovat täynnä toinen toistaan värikkäämpiä, kirjavampia, kiehtovampia ja pirskahtelevampia tapetteja. Minkä niistä valitsisi? Värikäs ja kirjava olisi piristävä, mutta kyllästyykö siihen? Onko se vähän liikaa, vaikka tapetoisi vain yhden seinän? Ja kun ei noita joka vuosi viitsisi uusia. Olisiko tässä ideaa:

Tapettia ei siis aina tarvitse kiinnittää seinään! Ja vuokra-asunnoissa se ei aina ole edes sallittua. Pienelläkin tapettimäärällä saa pirskahtelua ja kiehtovuutta seinille, kun tekee tapetista taulun.

Taulun taustaksi käy esimerkiksi vanha pyödän kansi. Etenkin mdf-valmisteiset pyödänkannet ovat kevyitä ripustaa seinälle. Kuvan kaltaisen, joskin vähän pienemmän, taulun saa esimerkiksi pöydästä, joita on valmistettu niin paljon, että niitä löytyy varmasti kirpputoreilta tai kierrätyskeskuksista. Mutta taustaksi käy melkein mikä tahansa levy, isompikin:

Taulun tapetointiin ei tarvitse paljoakaan tapettia. Toisin sanoen yksi rulla on enemmän kuin riittävästi. Kannattaa siis kysellä ystäviltä ja lähipiiristä tapetoinnista jääneitä paloja (ja kiinnitykseen käytettävää liisteriä). Tai tutkiskella tapettikauppojen alekoreja, joihin yleensä laitetaan sellaiset tapetit, joita on enää muutama rulla jäljellä. Alekorien tapetit eivät suinkaan aina ole vanhaa mallistoa tai jämiä, vaan saattaa olla, että ne ovat vain kyseisen painoerän viimeisiä; eri painoerissä värit ovat hieman toisistaan poikkeavia, joten niitä ei voi yhdistellä keskenään.

VINKKI 1: Tapetin sijasta voi käyttää myös kangasta. Kangasta saa ostettua metritavarana, joten saat juuri oikeankokoisen palasen, eikä hukkapaloja jää. Kankaan voi kiinnittää ja pingottaa nitojan avulla.

VINKKI 2: Oletko miettinyt vanhojen vaatekaappien tai niiden ovien uusimista, kun ne alkavat näyttää epäsiisteiltä? Saat kaapeille lisää ikää, kun päällystät kaapinovet tapetilla. Ja siinä sinulla on samalla vaatekaapin kokoinen taulu!

Kuvat: Värisilmä

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image