Nuku paremmin – 4 yllättävää vinkkiä

Kundaliinijoogi Yogi Bhajan kehottaa eritoten naisia ottamaan päiväunet vähintään kerran päivässä. Miten se uni tuleekin niin viettelevän makeasti keskellä päivää, mutta illalla Nukkumattia joutuu välillä odottelemaan pidemmänkin aikaa?

Seuraavassa neljä yllättävää vinkkiä, millä Nukkumatin voi houkutella nopeammin luokseen. Vinkit ovat poimittu suomalaisen kundaliinijoogaopettajan, Inderjit Kaur Khalsan, upeasta kirjasta Voiman Tie – Kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin mukaan.

1. Kampaa hiukset

Kampaa hiuksia puisella harjalla viiden minuutin ajan. Keskity ainoastaan kampaamiseen – se on erittäin rauhoittavaa. Kampaa hiuksia edestä taaksepäin, takaa eteenpäin ja sivulta sivulle.

2. Pese jalat

Iltaisin on hyvä huuhdella jalat kylmällä vedellä. Se vilkastaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa jalkoja. Jalkojen kuivaaminen karhealla pyyhkeellä tehostaa vaikutusta. Kun jalat vielä hierotaan manteli- tai muulla luonnonöljyllä, käsitellään samalla niissä sijaitsevia kehopisteitä ja voidaan näin vaikuttaa elimistöön.

3. Huolehdi, että vuoteesi on kunnossa

Varmista, että sänkysi on sijoitettu itä-länsi-suuntaisesti. Tällöin et nuku samassa linjassa maan magneettikehän kanssa, mikä saattaa haitata unta.

4. Käänny oikealle kyljelle

Maatessasi oikealla kyljellä vasen sierain jää avoimeksi ja hengitys kulkee pääasiallisesti sen kautta. Vasemman sieraimen kautta hengittäminen rauhoittaa ja viilentää.

Muista myös:
– Harrastaa liikuntaa päivän mittaan
– Hidastaa rytmiä ennen nukkumaanmenoa: pyri jättämään ajattelua vaativa työ seuraavaan päivään, esimerkiksi kirjoittamalla lista tulevan päivän tehtävistä. Näin vapautat ajatukset askartelemasta seuraavassa päivässä.
– Välttää isoa ateriaa ennen nukkumaanmenoa
– Juoda vettä. Iso lasillinen vettä ennen nukkumaanmenoa tasapainottaa elimistöä ja auttaa pääsemään helpommin levolliseen ja syvään unitilaan.

Lähde: Inderjit Kaur Khalsa – Voiman tie

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image