Pullavati kukkaruukuksi

Kun esine ei enää toimi sen varsinaisessa käyttötarkoituksessa, löytyisikö sille uusiokäyttöä?

Kun tuolille ei enää uskalla istua, siitä voi tehdä alustan kukalle – sisälle tai ulos. Tämä ihanuus kertoo pitkää historiaansa puutarhassa: Kuinkakohan moni tällä tuolilla on istunut? Onkohan se muuttanut vai ollut paikallaan? Miltä on näyttänyt puuseppä, joka tuolin on rakentanut? Kukka on istutettu mummon vanhalle kaksitasoisille pullavadille.

Tämä lastenpyörä on kestänyt hyvin ajanhammasta – nykyisiin muovisiin verrattuna. Se on sympaattisesti ruostunut ja jäänyt katsomaan, kun monet sukupolvet ovat varttuneet tiitiäisistä taatoiksi. Kukkatelineeksi se pääsi, kun vanhaan valurautapannuun istutettu monivuotinen kukka kaipasi kaltaistansa arvokasta seuraa.

Oletko sinä keksinyt uusiokäyttöä vanhoille tavaroille? Laita meille viestiä: info(at)hidastaelamaa.fi

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image