Villiyrttikeittokirja - Hidasta elämää -puoti

Villiyrttikeittokirja

44,90  (sis. alv)

Yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ruokakirjoista Suomessa. Lähes 500 sivua upeita kuvia, Sami Tallbergin reseptejä ja tietoa luonnon superherkuista!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): villiyrttikeittokirja Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ruokakirjoista päivitettynä versiona!

Tässä kirjassa esitellään yli 100 villiyrttiä resepteineen. Näitä villiyrttejä kasvaa niin meren rannoilla, kuusimetsissä, niityillä kuin pihapiireissä.

Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruoissa.

Palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion ottamat erinomaiset tunnistuskuvat, tiivistetty kasvikohtainen informaatio sekä keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin. Mitään korvikkeita nämä kasvit eivät ole, vaikka moni niin saattaakin kuvitella. Samin valmistamat annokset näistä villiyrteistä ovat olleet järjestään myyntihittejä hänen työskentelemissä ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään.

Kirjassa on 447 sivua ja se painaa 1700 g.

Sami Tallberg on palkittu keittiömestari, jonka erikoisalaa ovat villiyrtit, -sienet ja muut superterveelliset ainekset. Tallberg on erikoistunut biohakkerille sopivaan ravinnetiheään, puhtaaseen ruokaan. Maailmaa kiertänyt ruokavisionääri tunnetaan myös villiruoka-aiheisista kirjoistaan ja ainutlaatuisista villiyrttikursseistaan.

Lue lisää Samin ajatuksista täältä.

Saatat myös pitää...