Supersankarikortit (10 pakkaa)

220,00  (sis. alv)

Edullinen tukkupakkaus, jossa 10 korttipakkaa pahviboksissa, joka toimii tarvittaessa pöytädisplayna.

 

Lasten supersankarikortit auttavat lasta vahvistamaan todellisia supervoimiaan kuten keskittymistä, uteliaisuutta ja ystävällisyyttä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SUPERSANKARIKORTIT-10 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lasten supersankarikortit

Miten opettaa lapselle empatiaa? Miten opettaa lapselle keskittymistä? Kuinka vahvistaa uteliaisuutta? Mm. näitä kysymyksiä pohtiville Lasten supersankarikortit ovat oiva väline puuhailla yhdessä lapsen kanssa ja tuoda esiin lapsen vahvuuksia ja opettaa tärkeitä taitoja.

4–10-vuotiaille sopivat Lasten supersankarikortit auttavat lasta pohtimaan ja lisäämään todellisia supervoimiaan kuten keskittymistä, uteliaisuutta ja ystävällisyyttä. Elämän todelliset supersankarit opettelevat tutkimaan erilaisia tunteita itsessään, huomioimaan kaveria ja esimerkiksi kuuntelemaan supertietoja hiljaisuudesta.

Supersankarikortit -pakka sisältää 42 korttia, joiden avulla voi pohtia, oivaltaa ja opetella tärkeitä supersankaritaitoja. Korteissa on 5 supersankarille tärkeää superteemaa: keskittyminen, uteliaisuus, kannustaminen, ystävällisyys ja salaiset supertaidot. Pakasta löytyy lisäksi erilleen otettavat supersankari-käytöskortit: punainen, keltainen ja vihreä kortti.

Ikäsuositus n. 4-10v.

– 4-7-vuotiaat voivat käyttää kortteja yhdessä aikuisen kanssa.

– 8-10-vuotiaat osaavat jo itse lukea, joten he voivat käyttää kortteja myös itsenäisesti. Toki lapset tykkäävät, kun aikuinenkin osallistuu! Huomioi myös lapsen yksilöllinen taso.

Käyttöohjeet:
Laita näkymätön supersankari viitta yllesi, sekoita pakka ja nosta kortti. Sitten pohdi yksin, kavereiden tai aikuisen kanssa vastauksia tai toteuta supersankari-tekoja.

Korteilla on FSC® -merkki

Lisätiedot

Paino 0,082 kg (kilogramma)
Mitat 8,9 × 5,8 × 2,1 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supersankarikortit (10 pakkaa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...