Onni asuu jo sinussa

(1 tuotearvio)

22,90  (sis. alv)

Kirja, joka auttaa sinua löytämään ainutlaatuisen tapasi olla onnellinen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): onniasuujosinussa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

9 tapaa olla onnellinen

Mitä jos onni asuukin jo sinussa? ❤️ Entä jos kaikkien pelkojen ja uskomusten takana sinä olet – juuri tälläkin hetkellä – hyvä ja täydellinen? Avaa ovi onnellisuuteesi. Elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.

Kirja auttaa sinua löytämään oman persoonallisuustyyppisi ja ainutlaatuisen tapasi olla onnellinen. Ihmiset voidaan jakaa yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin enneagrammin avulla. Jokaisella tyypillä on oma tapansa ajatella, tuntea ja toimia. Tutustumalla omaan persoonallisuustyyppiisi, opit päästämään irti onnellisuuttasi rajoittavista uskomuksista.

FM Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka kirjoittaa myös Auliisti onnellinen -blogia Hidasta elämää -sivustolle ja laatii mielenjumppaharjoitteita verkossa olevalle Ilon ja onnellisuuden kuntosalille. Hän uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.

#onniasuusinussajo

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

 

Palautteita kirjasta:

”Tunnistin itseni, toimintatapani ja tyyppini heti ja jälkikäteen on ollut tyyni ja onnellinen olo. Aulin jakamalla tiedolla on pitkäkantoisia vaikutuksia onnellisuuteen. Todella lämmin suositus tälle kirjalle.” -Lukija

”Kiitos kun olet kirjoittanut noin hyvän kirjan. Selkeä ja helppo ymmärtää, vaikka ei varmaan helppo kirjoittaa ja jäsennellä paperille. Olet onnistunut.” -Lukija

”Aulilla on sana hallussa ja pidän eritoten hänen tavasta käyttää vertauskuvia. Kiitos! Suosittelen, jos haluat ymmärtää syvemmin itseäsi ja muita ja vapautua omista muureistasi.” -Lukija

”18-vuotias poika oli löytänyt tyttöystävänsä kanssa äitinsä pöydältä tämän kirjan. He olivat ottaneet sen mukaan bileisiin, jossa olivat isolla porukalla lukeneet eri persoonallisuustyyppejä ja miettineet, mikä tyyppi kukakin on! – Aikamoiset bileet!”

1 arvio tuotteelle Onni asuu jo sinussa

  1. Helena Halonen (varmistettu kirjoittaja)

    Onni asuu jo sinussa.
    Tähän kirjaan piti keskittyä ja sen jälkeen hyväksyä itsessä olevat kaikki hyvä, vaikka ei aina ole tuntunut siltä. Suosittelen lämpimästi tämän kirjan lukemista kaikille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image