Omaa tehtävää etsimässä

(2 tuotearviota)

24,90  (sis. alv)

Kirja sinulle, joka haluat löytää unelmatyön itsellesi!

HUOM! Viimeiset kappaleet myynnissä eikä uutta painosta ole tulossa.

Varasto loppu

Kuvaus

Voimakirja omannäköiseen työelämään

Usein vastaukset ovat jo olemassa sydämessäsi, kun mielesi vielä kipuilee tietämättömyyden ja epävarmuuden kanssa. Riikka Pajusen OMAA TEHTÄVÄÄ ETSIMÄSSÄ on kirja sinulle, joka haluat löytää unelmatyön itsellesi. 

Kirja sisältää seitsemän käytännön askelta ja 27 työkalua, joiden avulla tunnistat vahvuutesi, intohimosi ja saat työelämällesi suunnan kokeneen uravalmentajan opastamana. Tosielämän aidot tarinat näyttävät, miten erilaisilla tavoilla voit löytää oman inspiroivan tehtäväsi maailmassa – myös urakriisin jälkeen!

Kirja sopii uutta uraa etsivien ja työnhakijoiden lisäksi myös ura-asioiden parissa toimiville ammattilaisille, oppilaitoksiin ja kaikille työelämässä oleville sekä esimiehille tiiminsa vahvuuksien tunnistamiseen.

“Jos unelmatyösi ei ole vielä löytynyt, se tulee löytymään. Jokaiselle etsivälle se näyttäytyy. Usein niillekin, jotka eivät edes etsi.” – Riikka Pajunen

Kirjan kirjoittaja Riikka Pajunen on toiminut 15 vuotta uravalmentajana ja nykyään toimii onnellisen työelämän rakentajana Montevista Oy:ssä.

#omaatehtävääetsimässä

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

Palautteita kirjasta:

“Kaikkien pitäisi lukea tämä kirja, vaikkei tietoisesti olisikaan uudelle uralle hakeutumassa. Tämä on pysäyttävää ja virkistävää kirkastamista itse kullekin! Käytännön työkalut auttavat polulla eteenpäin.”

2 arviota tuotteelle Omaa tehtävää etsimässä

  1. Roosa (varmistettu kirjoittaja)

    Vastaavaa kirjaa en ole koskaan lukenut, mutta tämä kyllä kannatti tilata. Tämä kirja antaa itselle jotenkin aivan uutta virtaa ja uskoa omaan itseen, avaa täysin uusia näkökulmia ja ajatuksia. Kirjan pariin pystyy aina palaamaan uudelleen, vaikka sen olisi lukenutkin aiemmin.

  2. Mari (varmistettu kirjoittaja)

    Todella inspiroiva ja kannustava kirja. Herättää ajattelemaan ja rohkaisee uusiin näkökulmiin. Olen suositellut kirjaa varmaan jokaisella ystävälleni. Täydellinen ostos.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...