Läheisyyttä vahvistava 2 minuutin harjoitus parille – kehu ja ylläty!

Joskus helpot keinot ovat tehokkaimpia. Pienikin ylimääräinen huomio saattaa tuoda yllättävän paljon tuloksia. Mennään siis suoraan asiaan myös tässä tekstissä. Läheisyyttä vahvistava harjoitus parille kuuluu näinkin yksinkertaisesti:

Kehukaa toisianne.

  • Sano kumppanillesi jotain ihanaa hänestä. Tärkeintä on, että kehua ei seuraa sana “joskus” tai “mutta”.
  • Kehukaa toisen ominaisuuksia, tekoja, ulkonäköä, tarinoita, läsnäoloa, kosketusta… eli monenlaisia asioita.
  • Kehuja on ihanaa saada viesteillä, mutta on vielä paljon koskettavampaa saada niitä livenä.
  • Jos tuntuu hankalalta sanoittaa syvällisiä tunteita, aloittakaa helpolla.

Kehuminen luo toiselle hyvän olon. Se auttaa häntä ymmärtämään, mitä arvostat hänessä. Ja se auttaa myös sinua huomaamaan kaiken sen hyvän, mitä kumppanissasi on. Rasittuneena on liiankin helppoa keskittyä toisen virheisiin, mikä luo yllättävän paljon etäisyyttä. Vaikka olisitkin varma siitä, että kumppanisi kyllä tietää sinun arvostavan hänessä tiettyjä asioita, sano ne hänelle silti. Harvaa harmittaa se, että saa liikaa sydämestä asti kumpuavia kehuja!

Älä välitä, vaikka sinua ujostuttaisikin sanoittaa runollisesti kumppanisi kauneutta, ihanuutta ja suhteenne merkitystä sinulle. Aloita helpolla. Kehu jotain arkista ja tunnustele, miltä se tuntuu. Toisille on todella luontevaa kehua ventovieraiden kaunista naurua, joillekin taas on erittäin hankalaa pystyä sanomaan edes omalle rakkaalleen, että hän on tärkeä. Huomatkaa, että kehuminen saattaa olla toiselle teistä helppo juttu, mutta toiselle suuri haaste. Huomatkaa tämä myös silloin, kun otatte kehuja vastaan. Olkaa armollisia, vaikka ilmaisu ei olisikaan aivan niin romanttinen, kuin olisitte toivoneet – tai mikä itsellenne olisi helppoa ja luontevaa.


Mitran suloisen kirjan Meidän vuosi – lempeä matka parille löydät tästä!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image