Seksuaalinen nautinto on elämän supervoima, joka kuuluu meille kaikille – Nämä 3 hyötyä saat nauttimalla

Seksuaalinen nautinto on elämän supervoima. Se ei ole vain joidenkin etuoikeus, vaan valitettavan väheksytty palautumis- ja nautintokeino, jolla on merkittäviä vaikutuksia elämän menestystekijöihin.  Jos meillä olisi päivittäin seksiä, miltähän työelämämme menestyksen ja jaksamisen suhteen näyttäisi? Jos meillä nautintosammiot tulvillaan, kuinkahan luovia, energisia ja joustavia elämän kolhuille olisimmekaan?

Resilienssi on turvatyynysi elämässä

Oikeanlainen, ytimiä ravistavan seksin nautinto lisää ymmärrystä itseä kohtaan, se vahvistaa ja voimauttaa. Seksin tuomat hyvänolon hormonit saavat meidät kokemaan elämää kevyemmin, rennommin ja lempeämmin. Usein harrastettu seksi laskee niin paljon stressihormoneja, että stressin haittavaikutukset laskevat muutamassa viikossa. Ihmisen mieli on onnellisempana joustavampi, ja sisäinen turvallisuuden turvatyyny eli resiliensi vahvistuu myös hyvän olon myötä.

Itsevarmuuden kehittäminen

Itsevarma ihminen hyväksyy itsensä niitä varjoja ja kaappien luurankoja myöten. Hän ymmärtää tarjoilla itselleen myös riittävästi nautintoa. Ihailetko joidenkin ihmisten sisäistä rauhaa, vahvaa olemusta ja luottavaista elämän kohtaamista? Väitän, että usein sellaisen ihmisen elämässä myös seksi maistuu makealta. Itsevarmuutta ruokkii se tunne, että olen niin arvokas, että pelkästään olemalla ihminen
ansaitsen äärimmäistä nautintoa. Missään muualla kuin seksissä ei siihen pääse niin syvälle. Nautinto itsessään tuottaa hyvän kierteen, se kun vain lisääntyy ajan ja seuraavien kertojen myötä.

Nautinto on merkityksellinen voima, joka vaikuttaa kaikkeen sinussa ja elämässäsi

Ideointikyky kaipaa pään tyhjentämistä

Orgasmi on pieni kuolema, aivot ovat oikeasti hetken poissa käytöstä. Pelottavaa? Ei, vaan se on tässä hektisessä mielenkaaos-elämässä äärettömän tärkeää. Luonnollinen, lisäaineeton, haittavaikutukseton pieni kuolema resetoi mielestäsi kuormituksen ja stressihormonien jylläyksen. Kun aivot saavat täydellisiä taukoja, niissä avautuu tilaa luovuudelle ja ideoinnille.

Seksissä et ole kenenkään varassa

Mieltäsi nollaavaa seksiä voit tarjoilla itsellesi päivittäin tai vaikka useamminkin. Mitä nautinnollisemmaksi, kehollisemmaksi ja mieltä kiehtovammaksi sooloseksisi kehität, sitä enemmän se sinulle antaa elämään energiaa. Miten olisi muutaman viikon haaste sooloseksiä joka päivä? Mitähän tapahtuisi hyvälle olollesi ja elämän tyytyväisyydellesi? Voisiko kalenteri muistuttaa päivittäisestä nautintohetkestä? Ja mitenhän luova, jaksava ja innovatiivinen työntekijä olisitkaan? Olisiko tämä se muutos, mitä syksyssa jaksaminen huutaa?

Nautinnosta stressinhallintaa ja resilienssiä -luennoillani puhun elämän nautinnoista, mutta myös siitä, miten seksuaalinen nautinto nostetaan erityiseksi voimavaraksi niin työ kuin arkielämässä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image