Yksikään asia, joka saa mielesi riemuitsemaan, ei ole vähäpätöinen – Hyvää oloa ei tarvitse piilottaa

 

Löydämme haltioituneen hehkuttamisen isojen elämyksien äärellä helposti. Huokailemme ääneen, kuvailemme tilannetta uudelleen ja uudelleen. Ja huomaamme usein, miten hyvä olo jatkuu ääneen puhumisen myötä. Kuin emme tahtoisi laskea irti ja miksi tarvitsisikaan? Ääneen sanoittaminen on keino pitää nautinnollisesta hetkestä kiinni ja vahvistaa sen merkitystä itselle.

Hehkutus ei ole rehentelyä, eikä itsekkyyttä

Kulttuurissamme varotaan valtavasti asioilla kerskailua. Se kellä onni on, sen kätkeköön, sanotaan sananlaskussakin. Ohjetta noudattamalla jätämme paljon hyvää oloa tuottavaa tunneskaalaa kokematta. Usein unohdamme, että ihanan kokemuksen muistelukin herättää kehossa ja mielessä nautinnollisia hormoneja juhlimaan. Pienen pienestä elämyksestäkin saa hehkuttamalla suurempaa.

Maistoin juuri kesän ensimmäisen oman maan mansikan. Sen makeus suorastaan värähteli kielelläni ja sai maistamaan kesän jo yhdellä puraisulla

Hehkutus on aistien houkuttelemista uudelleen tuohon nautinnolliseen kokemukseen. Aivomme kun eivät tiedä, onko ajatus muistelua, itse tuotettua vai tapahtuuko juuri sillä hetkellä. Hyvin hehkutettuna mieli nauttii monia kertoja samasta ihanuudesta.

Jakaminen ja myötäilo henkivät hyvää oloa

Omien kokemuksien ja tuntemuksien jakaminen on ihmiselle luontaista. Haemme sen kautta merkityksellisyyden kokemusta. Kun hehkutat kokemustasi toiselle ja hän osallistuu iloosi, koet usein itsesi tärkeäksi ja merkitykselliseksi. Nautinnon kokemuksen jakaminen tärkeän ihmisen kanssa tuntuu usein siltä, kuin kokisi tilanteen uudelleen. Mitä syvempiä onnellisuuden tunteita tuommekaan esille, sen syvemmin
koemme jakamisen vaikutuksen.

Mikä vapauden tunne, kun nuuhkin meren tuoksua ja istuin katselemassa niin kauas kuin silmä kantaa. Tuuli hiuksissa hulmuten ja parhaimmillaan tyrskyn pisarat ihollani

Seksuaalinen nautintokin vahvistuu hehkuttamalla

Seksuaalista nautintoakaan ei kannata rajata vain seksihetkiin. Kokemuksien hehkuttaminen kumppanin
kanssa jälkikäteen pitää yllä niin yhteistä seksuaalista kipinää, mutta herättelee nautinnon tuntemuksia
myös sinussa itsessäsi.

Olihan ihmeellisen ihanaa, kuinka nautinkaan kosketuksestasi niskassani

Hehkuttaminen tuo usein esille myös ne yksityiskohdat, joiden merkitys seksuaalisessa nautinnossa on erityisen tärkeää. Tutkimusmatkailijana kumppanisi voi poimia hehkutuksen lomasta niitä syttymisen ja nautinnon ihmeellisyyksiä, joita voidaan kokeilla uudelleen. Samalla annatte myös niin tärkeää palautetta kokemuksista toisillenne ja vahvistatte ”maailman ihanin seksikumppani” -ajatusta.

Kokeile hehkuttaa ensin itse ääneen

Hehkutustakin kannattaa harjoitella ensin itse ääneen. Maistele sanoja suussasi, toista niitä muutaman kerran ja kokeile sanoa jotain erityisen rohkeaa ja vahvistavaa hyvin vakuuttavasti. Keskity kehosi tuntemuksiin ja kuulostele, mitä siellä tapahtuu. Innostus on sallittua, ilahtuminen tekee erityisen hyvää ja yksikään asia, joka saa mielesi riemuitsemaan ei ole vähäpätöinen.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image