Ei ole olemassa mitään niin vahvaa kuin ihmisen sydän – mikä muu särkyy elämän aikana moneen kertaan ja silti kykenee rakastamaan uudestaan?

Ei ole olemassa mitään niin vahvaa, kuin ihmisen sydän. Sillä mikä muu särkyy yhden elämän aikana moneen kertaan, ja silti kykenee rakastamaan aina uudestaan ja uudestaan?

Kaikki ne kerrat, kun on saanut säröjä, luopunut, kiintynyt, eronnut, rakastanut uudestaan, luullut ettei selviä tällä kertaa
– silti, silti se jatkaa pulssiaan.

Ei ole olemassa mitään niin viisasta, kuin ihmisen sydän. Sillä mikä muu pitää sisällään niin paljon syvyyttä, muistoja ja tunnetta oikeasta?

Tiedäthän, niitä kutsuja, jotka väreilevät hiljaisuudessa solujen välisissä aalloissa. Niitä, joiden perusteella vastaa miksi -kysymyksiin varmana:
koska tämä tuntuu oikealta.

Kaikki ne kerrat, kun on seurannut vääriä polkuja, ihmisiä, rajoittavia sääntöjä, toisten toiveita, käynyt ojanpohjalla ja noussut uudestaan muuttamaan suuntaa
— kaiken jälkeenkin se jatkaa pulssiaan. Ohjaa kohti seuraavaa askelta.

Kuulin joskus ajatelman, miten maailma syöttää jatkuvasti ulkopuolelta informaatiota siitä, mikä kaikki on tärkeää: tämä, tämä ja tämä –  ja meidän tehtävämme on kääntyä sisään kohti omaa sydäntä ja sanoa: ei, vaan tämä on tärkeää.
Se ei sulje muuta maailmaa ulos, vaan hälyn keskellä vaimentaa sen, mikä ei ole oleellista.

Löytääkseen oman sydämen äärelle on siis lakattava etsimästä sitä itsensä ulkopuolelta, ja käännyttävä katsomaan ihon pinnan alta siellä väreilevää elämänvoimaa.

Sillä sydämen ääni vahvistuu hiljaisuudessa, ja luottamus siihen kasvaa vain kuuntelemalla.

Kukaan meistä ei saa syntymästä matkaan valmista karttaa miten elää ja olla, vaan on oltava riittävän rohkea kulkeakseen suuntia, joista ei ole mitään varmuutta.

Kokeilla, oppia, rakastaa lujaa
– ja luottaa, että tämä sydän kyllä selviää, tuli mitä tahansa.

Mitä vahvemmin omaan pulssiin kytkeytyy kiinni, sitä varmemmin sitä uskaltaa seurata kuin kompassia. Pitää elämää kädestä kiinni ja kulkea reittejä, joista ei ehkä koskaan ennen ole kulkenut.
Sitä varmemmin uskaltaa juurtua oman sykkeen äärelle, uudestaan ja uudestaan.

Ei ole olemassa mitään niin vahvaa ja viisasta, kuin ihmisen sydän.
Tunnetko sen pulssin, oman rintalastan alla?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image