Kannatko raskasta taakkaa harteillasi? – Tee tämä pieni asia itsellesi joka päivä ja huomaa muutos


Heräätkö aamulla tehtävälista päässä ja suhisevatko suoritettavat asiat päässäsi suihkussakin? Oletko huolissasi siitä, mikä kaikki voi mennä pieleen ja valmistaudut vimmatusti kaikkeen mahdolliseen. Mieli on tiheänään kaikkea sitä, mitä pitäisi ehtiä ja mihin varautua. ”Pitäisi, täytyisi, on pakko…” alkuiset ajatukset kiertävät päässä. Hengitys hypähtää palleasta rintakehään. Kehosi syö aamiaista, mutta mielesi ei sitä huomaa kun se kehrää huolihuntua ja loikkii kiireisenä asiasta toiseen. Huono omatunto painaa harteita kun ei ole ehtinyt kaikkea. Äidillekin pitäisi soittaa…

Tällaisilla hetkillä on hyvä ottaa miniloma. Pysähtyä hetkeksi. Se on juuri se, mitä mieli ei missään nimessä halua tehdä, mutta tee silti. Jo minuutin loma ajatuksistasi lataa ja selkeyttää. Ja voit sujauttaa tämän miniloman mihin kohtaa päivää tahansa. Hassulla tavalla tämä pikkuruinen ajatuspaussi tuo tilaa ja aikaa päivääsi – ja ihan erilaisen fiiliksen.
Aamu lähtee aivan uudella tavalla käyntiin, jos et pomppaa heti pystyyn vaan käytät minuutin siihen, että herättelet aistisi – tunnustelet miltä tyyny tuntuu pään alla, miltä peitto kehon päällä. Miltä makuuhuoneessa tuoksuu? Ja tuon tunnusteluminuutin jälkeen voit antaa ajatuksille taas vallan ja nousta päivän puuhiin.
Voit pitää minilomasi ajatuksista keskellä päivää tuomalla huomion kehoon ja aisteihin. Voit katsella tarkasti kukkivaa puuta, lintuja, kahvikuppia – mitä haluat. Ja katso sitä ihan uudella tavalla – kuin et olisi nähnyt moista ihmettä koskaan aikaisemmin.
Tai voit hupsauttaa huomion hetkeksi jalkapohjiin ja tunnustella miltä niissä tuntuu. Millainen on tuntuma tuossa kehon osassa, joka on mahdollisimman kaukana aivoista ja ajatuksista? Lämmin, kylmä, kihelmöivä, vai eikö ehkä tunnu mitään? Sekin on ok. Vain tunnustele.
Ja tämän pikalaturissa olon jälkeen voit taas jatkaa päivääsi ihan normaalisti, mutta jotenkin eri kohdasta. Selkeämmin ja levollisemmin.

Elämä kun tapahtuu nyt. Just nyt.

Miten voit olla lempeästi läsnä omassa elämässäsi ja elää sitä täydesti. Mm. sitä käsitellään Mindfulness ja lempeys itseä kohtaan -verkkokurssilla. Kurssi nyt alehintaan 39,90 e (norm. 59 e) Ilmoittautuminen auki aina 7.6. asti. Lue lisää!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image