5 asiaa, joita juuri nyt kaipaa yhdessäololta – Höpötellään, hassutellaan, vakavoidutaan, parannetaan maailmaa

Sisältö tuotettu yhteistyössä Sisustusliike Apilanlehden kanssa.

Silloin kun ei pääse olemaan yhdessä, ymmärtää, miten paljon yhdessäolo merkitsee ja kuinka arvokasta se on. Kaipaatko sinäkin näitä asioita?

1. Tervetulohalauksia, onnitteluhalauksia, jälleennäkemishalauksia – ihan kaikenlaisia halauksia!

Voi miten ihana on estottomasti halata sukulaista tai ystävää, ja tuntea hänen sydämenlyöntinsä omaa rintakehää vasten. Miltä tuntuukaan rutistaa lujaa tai halata hellästi. Miten keho värisee, kun se pääsee halaukseen!

2. Aamuun asti jatkuvia iltoja

Kun yhdessä on niin kivaa, että aika katoaa. Pöytä on katettu, lasit täytetty ja tuntuu, että aurinko paistaa läpi yön. Tunnelma kihelmöi niin, että kotiin ei malta lähteä, vaikka viimeinen bussi meni jo.

Nämäkin astiat -25% Apilanlehden verkkokaupasta 10.5.2021 saakka koodilla HIDASTA25. Kurkkaa TÄSTÄ.

3. Katseita ja hymyjä

Kuinka ihanalta tuntuukaan, kun tärkeä ihminen, jota on ikävöinyt pitkään, istuu ruokapöydässä vastapäätä ja katsoo silmiin. Kun näet tarinat hänen silmistään: miten elävästi ne liikkuvat, kiinnittyvät ja hymyilevät. Ja miten suu hymyilee. Tuo hymy <3 Katseiden ja hymyn tanssissa istuu sellainen läsnäolo, josta voisi nautiskella loputtomiin.

Rosé-astiasto

4. Sunnuntaibrunssia ja kiireettömiä keskusteluita 

Kun hidas aamu valkenee, pöytä on katettu kauniiksi ja ovikello soi. Puheensorina valtaa keittiön. Herkut valtaavat pöydän. Höpötellään, hassutellaan, vakavoidutaan, parannetaan maailmaa. Nautitaan rönsyilevistä keskusteluista ja kauneudesta, joka valtaa koko tilan.

5. JUHLIA!

Sisuksissa ja laseissa kuplii. Juhlat ovat kohtaamisen hetkiä, joista otetaan muistojen valokuva ja joka jää voimavaraksi harmaisiin päiviin. Kun taas saa juhlia, ei ole vaikea keksiä syytä juhlia: sitä ei tarvita tai sen syy voi olla elämä itse. Millaiset tarjoilut seuraavissa juhlissasi on? Millaisen pöydän sinä katat?

Kaikki tämän artikkelin astiat löydät Sisustusliike Apilanlehden nettikaupan valikoimasta. Nyt Hidasta elämää -lukijoille -25% alennus koko normaalihintaisesta valikoimasta 10.5.2021 saakka koodilla HIDASTA25. Katso koko Apilanlehden valikoima TÄSTÄ.

Nämäkin astiat -25% Apilanlehden verkkokaupasta 10.5.2021 saakka koodilla HIDASTA25. Kurkkaa TÄSTÄ.