5 asiaa, joita juuri nyt kaipaa yhdessäololta – Höpötellään, hassutellaan, vakavoidutaan, parannetaan maailmaa

Sisältö tuotettu yhteistyössä Sisustusliike Apilanlehden kanssa.

Silloin kun ei pääse olemaan yhdessä, ymmärtää, miten paljon yhdessäolo merkitsee ja kuinka arvokasta se on. Kaipaatko sinäkin näitä asioita?

1. Tervetulohalauksia, onnitteluhalauksia, jälleennäkemishalauksia – ihan kaikenlaisia halauksia!

Voi miten ihana on estottomasti halata sukulaista tai ystävää, ja tuntea hänen sydämenlyöntinsä omaa rintakehää vasten. Miltä tuntuukaan rutistaa lujaa tai halata hellästi. Miten keho värisee, kun se pääsee halaukseen!

2. Aamuun asti jatkuvia iltoja

Kun yhdessä on niin kivaa, että aika katoaa. Pöytä on katettu, lasit täytetty ja tuntuu, että aurinko paistaa läpi yön. Tunnelma kihelmöi niin, että kotiin ei malta lähteä, vaikka viimeinen bussi meni jo.

Nämäkin astiat Apilanlehden verkkokaupasta – kurkkaa TÄSTÄ.

3. Katseita ja hymyjä

Kuinka ihanalta tuntuukaan, kun tärkeä ihminen, jota on ikävöinyt pitkään, istuu ruokapöydässä vastapäätä ja katsoo silmiin. Kun näet tarinat hänen silmistään: miten elävästi ne liikkuvat, kiinnittyvät ja hymyilevät. Ja miten suu hymyilee. Tuo hymy <3 Katseiden ja hymyn tanssissa istuu sellainen läsnäolo, josta voisi nautiskella loputtomiin.

Rosé-astiasto

4. Sunnuntaibrunssia ja kiireettömiä keskusteluita 

Kun hidas aamu valkenee, pöytä on katettu kauniiksi ja ovikello soi. Puheensorina valtaa keittiön. Herkut valtaavat pöydän. Höpötellään, hassutellaan, vakavoidutaan, parannetaan maailmaa. Nautitaan rönsyilevistä keskusteluista ja kauneudesta, joka valtaa koko tilan.

5. JUHLIA!

Sisuksissa ja laseissa kuplii. Juhlat ovat kohtaamisen hetkiä, joista otetaan muistojen valokuva ja joka jää voimavaraksi harmaisiin päiviin. Kun taas saa juhlia, ei ole vaikea keksiä syytä juhlia: sitä ei tarvita tai sen syy voi olla elämä itse. Millaiset tarjoilut seuraavissa juhlissasi on? Millaisen pöydän sinä katat?

Kaikki tämän artikkelin astiat löydät Sisustusliike Apilanlehden nettikaupan valikoimasta.

Nämäkin astiat Apilanlehden verkkokaupasta – kurkkaa TÄSTÄ.
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image