Läheisyys parisuhteessa

Naurettavan helppo keino saada läheisyys kukoistamaan parisuhteessa

Läheisyys parisuhteessa soljuu toisinaan ihanasti omalla painollaan. Joskus on upeaa olla lähekkäin, joskus omissa oloissaan. Mutta toisinaan arjen kiireet tulevat tielle. Töiden jälkeen ärsyttää ja väsyttää, perhe tai muut asiat tuntuvat vievän enemmän energiaa kun tuovan. Illalla olo tuntuu kuormittuneelta ja rasittuneelta. Jos ulkona on harmaa keli eikä ulos lähteminenkään houkuta, ilta tulee helposti vietettyä tympääntyneenä, sohvalla makoillen ja hieman ärtyneessä olotilassa.

Älylaite tuntuu tarjoavan pakokeinon tylsästä todellisuudesta. Lopulta sänkyyn raahaudutaan järkevän nukkumaanmenoajan jälkeen, älylaitteen stimulaation voimistaman rasituksen kanssa. Läheisyys ei kiinnosta ja tekee mieli vaan vetää peitto niskan suojaksi. Toki omaa tilaa ja rauhaa tarvitaan, mutta joskus siihen jää kiinni vain siksi, että iltarutiinit ruokkivat väsymystä entisestään. Silloin ratkaisu on naurettavan helppo:

Menkää aikaisemmin sänkyyn!

  • Jos energiaa riittää, tee pieni kotitreeni, nauti rento iltapala ja käy suihkussa omissa oloissasi ja nollaa ajatuksesi. Tällöin annat tilaa itsellesi ja hoivaat itseäsi sen sijaan, että esimerkiksi turruttaisit väsymystäsi älylaitteen kanssa sohvalla maaten tai ylisuorittaisit kotitöitä.
  • Aina parempi, jos jaksat tehdä ennen sänkyyn menoa joko yksin tai kumppanisi kanssa pienen hiljentymishetken. Jo parin minuutin hiljentymisellä voi olla koko olotilasi mullistava vaikutus!

Menkää sänkyyn vaikka yhdeksältä illalla ja jättäkää älylaitteet oven ulkopuolelle! Makoilkaa joko lähekkäin tai erikseen. Voitte joko olla hiljaa tai keskustella. Pääasia on, että teillä on yhteistä aikaa jolloin ei tapahdu mitään muuta ja jolloin ette vielä ole kovinkaan väsyneitä. Sen ansiosta läheisyys voi herätä yllättäenkin.

Rakkaudellinen tunnelma välillänne vaatii rennon mahdollisuuden, jota ärtynyt sohvalla makoilu puhelimen kanssa ei kerta kaikkiaan tuo. Joskushan sillekin on paikkansa, mutta jos siitä tulee tapa, läheisyys hiipuu. Läheisyys vaatii yhteisymmärrystä ja lämpöä.

On eri asia, mitä teette yhdessä. Joskus teitä kiinnostaa eniten maata hiljaa yhdessä, joskus purkaa tunteita tai keskustella arkisesti päivän tapahtumista, joskus taas maata sylikkäin tai rakastella. Kun läheisyys meinaa kadota arjen tympeyden keskelle, se myös palaa kiitollisen helposti – se vaatii vain hieman aikaa ja tilaa <3.

P.S. Jos haluatte keskustella rennosti seksistä, lue lisää tästä.


Löydät Mitran ihanan uutuuskirjan Meidän vuosi – lempeä matka parille TÄSTÄ!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image