“Keräile mieluummin kokemuksia kuin esineitä” – 4 ajattelutapaa, jotka ovat haitaksi hyvinvoinnille

Oletko koskaan miettinyt, että epäterveellisiä elämäntapoja ovat myös haitalliset ajatukset. Sorrumme helposti haitallisiin ajatuksiin, kuten odottamaan parempaa hetkeä, elämään muiden odotusten mukaisesti ja etsimään onnea vääristä asioista. Nämä ajatukset ovat kuitenkin haitaksi hyvinvoinnille. 

Tässä neljä haitallista ajatusta, joiden kitkeminen saa olosi kevenemään:

Älä odota, että tilanteesi muuttuu 

Jos koet olevasi loukussa, paranna ensin yhtä pientä osa-aluetta elämässäsi. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, sellaiseen asiaan, jota voit työstää juuri tänään. Ennen kun voit oppia juoksemaan, sinun on ensin opittava kävelemään.

Älä tee asioita vain sopiaksesi joukkoon

Jos yrität muuttaa todellista itseäsi sopiaksesi joukkoon, voit ainoastaan teeskennellä. Ajan kuluessa uuvut siihen. Jos joudut muuttamaan arvojasi, kiinnostuksen kohteitasi tai vakaumuksiasi olet väärässä paikassa. Hakeudu sellaisten joukkoon, jossa sinun arvot, kiinnostuksen kohteet ja vakaumukset hyväksytään sellaisinaan.

Älä etsi syitä aloittamiseen

Elämässä ei ole koskaan täydellistä aikaa aloittaa ideasi kehittämistä, kokeilla jotain uutta tai oppia uutta. Paras aika aloittaa on nyt. Matkan varrella tulet tekemään virheitä, mutta jatkat oppimista.

Lopeta esineiden ostaminen löytääksesi onnellisuuden

Keräile mieluummin kokemuksia kuin esineitä. Rahan käyttäminen tavaroihin ei tuo sinulle onnellisuutta ja tyytyväisyyttä samalla tavalla kuin kokemukset ja elämykset. Matkustellessa luot vahvoja tunnesiteitä paikkoihin ja ihmisiin, joita kohtaat matkasi aikana. Näistä kokemuksista syntyy ihania muistoja, joita voit palauttaa mieleesi vielä monen vuoden jälkeenkin.

 

Lähde: ThriveGlobal

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image