Juontaja ja kirjailija Vappu Pimiä: ”Onnellisuus syntyy kiitollisuudesta”

Riippumatta titteleistä tai median luomista rooleista kaiken takana on ihminen. Seuraavassa juontaja ja kirjailija Vappu Pimiä kertoo, mitä eri sanoista tulee hänelle mieleen.

KIITOLLISUUS – Kiitollisuus on asia, joka on läsnä jokaisessa päivässäni. Kiitollisuudesta kumpuaa tyytyväisyys ja onnellisuus elämään.

ONNELLISUUS – Onnellisuus syntyy kiitollisuudesta. Minulle onnellisuus tarkoittaa pieniä asioita arjessa. Halausta lapselta, hyvästä keskustelusta ystävän kanssa lenkillä, avantouinti mökillä, onnistunut suora lähetys tai rauhallinen aamiainen perheen kanssa.

Onnellisuutta ei kannata korreloida suuriin haaveisiin, koska jos esimerkiksi lottovoitto tekisi onnelliseksi, tuhlaisi ihminen elämästään aika ison pätkän onnettomana, odottaen lottovoittoa, jonka aika harva kuitenkin voittaa.

ROHKEUS – Asia, joka ohjaa ja pelottaa. Rohkeutta on tavoitella omia unelmia.

MIELI – Levollinen. Välillä on huonoja päiviä, kuten jokaisella ja ihmisyyteen kuuluu erilaiset mielen fiilikset. Yritän kuitenkin tähdätä siihen, että jokainen päivä alkaa hyvällä mielellä ja nähdä jokaisessa asiassa jotain hyvää.

USKOMUKSET – Kaikkea ei tarvitse selittää järjellä. Jokainen saa uskoa mihin haluaa, mutta en pidä siitä, että jotkut ihmiset tuputtaa omia uskomuksiaan ylästatuksesta. Yksi toimii yhdelle, toinen toiselle ja se on hyvä muistaa.

LÄSNÄOLO – Läsnäolo on tänä tuhansien ärsykkeiden aikana on välillä haastavaa, mutta äärimmäisen tärkeää. Parhaiten saavutan läsnäolon lasten kanssa tai metsän keskellä.

TULEVAISUUS – Loistava!

RAKKAUS – Maailman tärkein asia.

UNELMAT – Tehty toteutettaviksi!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image