Kosahtiko rakkaus? –Sydänsuruista toipujan muistilista

Kirjoittaja Emilia Vuorisalmi on lääkäri, Sekaisin Lovesta-kirjan kirjoittaja ja DocEmilia.com-sivuston perustaja. Emilian Toivu sydänsuruista -verkkokurssi nyt ale-hintaaan Hidasta elämää -lukijoille TÄSTÄ.

Rakkaustieteeseen perehtynyt lääkäri Emilia Vuorisalmi vinkkaa konkreettisen muistilistan sydänsuruista kärsivälle. Näiden avulla vähennät stressikuormitusta silloin, kun sydänsurut jäytävät:

1. Panosta laadukkaaseen ja puhtaaseen ruokaan

Värikäs, runsaasti vihanneksia, hedelmiä ja hyvänlaatuisia öljyjä sisältävä ruokavalio  laskee elimistön tulehdustilaa ja auttaa toipumaan sydänsuruista.

2. Liiku itsesi ehjäksi

Tanssitunti tai joukkuepeli auttaa nostamaan endorfiinitasoja, ja se myös vie ajatukset pois erosta.

3. Meditoi

15 minuutin päivittäinen meditaatio auttaa laskemaan eron ansiosta koholla olevia stressihormonitasoja, helpottaa nukahtamista ja selkiyttää ajatuksia.

4. Tapaa ystäviä

Eron jälkeen tekee mieli usein vain käpertyä yksin sohvalle, mutta hyvien ystävien kanssa ajan vietto auttaa nostamaan oksitosiinitasoja ja helpottaa pahaa oloa.

5. Muista, mitä sinulla on

Ota tavaksi listata illalla ennen nukkumaan menoa kolme asiaa, josta olet kiitollinen. Kiitollisuus nostaa rakkaushormoneja ja auttaa paranemisprosessissa.

Emilian Toivu sydänsuruista -verkkokurssilla saat toipumisen avaimia eroon ja eron jälkeiseen elämään. Kurssi ostettavissa elokuun 2019 loppuun saakka koodilla hidasta 69€ (Norm. 89€). Lue lisää TÄSTÄ.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: