Täysikuu herkistää aistit ja vapauttaa naiseuden voimaa – Luo itsellesi oma täydenkuun rituaali

Täysikuun aikana on mahdollista aktivoida ne osat itsestämme, jotka saattavat olla muina aikoina täysin pois päältä. On helpompi tuntea ihmisiä ja luontoa yhdistävä sekä meitä toisiimme liittävä energia ja aistia herkemmin.

Hakeudu veden äärelle.

Jos voit, kannattaa mennä ulos paikkaan jossa virtaa vesi, jotta voit olla yhteydessä kuun vesiä liikuttavaan voimaan. Energisoidu yöllisestä taivaan valosta ja herää voimallisesti eloon. Siirrä kuunvalon taika rituaalien myötä päivänvaloon asti – ja auta ideamaailmasi konkreettista toteutumista. Laita hengityksen tuuleen kipinäsi ja tunteesi, sillä täysikuun aikana manifestoituna kaikki kasvaa ja korostuu. Mieti, millaisia lahjoja tuot eläväksi omaan elämääsi ja sitä kautta tarjoat muiden elämään.

Ensimmäisenä maadota itsesi.

Täysikuurituaalit kannattaa toteuttaa kolmen päivän sisällä; ennen täysikuuta, sen aikana tai heti sen jälkeen. Kuun täysi hetki on taianomainen, täyden potentiaalin aika. Jos huomaat jonkin tietyn tavan toimivan sinulle ja haluat vahvistaa sen energiaa, toista samaa tapaa säännöllisesti kerran kuussa.
Ennen jokaista rituaalia, maadoitu esimerkiksi tuntemalla jalkapohjasi maassa, koskemalla käsillä maata, haistelemalla yrttejä, puhdistamalla tilaa suitsukkeella tai valitsemallasi savulla tai hengittämällä syvään aistien kehoasi muutaman minuutin ajan.

Täysikuussa on erityistä voimaa naisille.

Kohtumme vedet eli kuu-kautiset virtaavat 13 kertaa vuodessa, aivan kuten kuun kierrokset maan ympäri. Feminiini rituaali on luova, uniikki ja kehollinen, rakkaudesta ja kohdun voimasta käsin tehty, ja sillä ei välttämättä ole sidoksia muihin tunnettuihin käytänteisiin. Sen tarkoitus on voimauttaa tekijäänsä ja mahdollisesti muita osallistujia.

Feminiini rituaali voimauttaa tekijäänsä.

Täysin itse luodussa rituaalissa on oma taikansa, mutta tässä muutama vinkki joilla pääset alkuun oman rituaalin koostamisessa:
1. Ota selvää milloin seuraava täysikuu on. Parhaiten pysyt mukana kuun muutoksissa seuraamalla kuukalenteria esimerkiksi puhelimen appeista. Teen myös instaani päivityksiä kuun vaiheista ja jokaisen kuun omasta energiasta.
2. Jos osallistujia on useita, on hyvä muistaa että feminiini rituaali on tasa-arvoinen, joten piiri (ympyrä, mandala) on sille sopiva muoto. Piiri korostaa yhteisöllisyyden voimaa. Ole myös herkkänä kaikkien osallistujien ehdotuksille. Naistenpiirissä on luomista, luottamusta jakamista ja idearikkautta!
3. Valitse symboli. Symboli saattaa nousta meditaatiossa, löytyä taiteesta, oraakkelikorteista tai tulla luokse erilaisin tavoin 3 kertaa. Käytän itse aina kuukauden ajan tiettyä symbolia, merkkiä. Piirrän symbolia, kannan korussa, kaiverran puuhun tai kynttilään tai maalaan kiveen. Symbolin asetan rituaalin ajaksi alttarille. Se on myös taustakuvanani kännykässä, koska siitä näen sen usein.
4. Alttarin kokoaminen on tärkeä osa rituaalia. Valitsemasi objektit kuvastavat sitä mitä haluat kutsua elämääsi, mikä toiveesi rituaalille on, tai jotain mistä haluat luopua tai elämääsi lisätä. Samalla kun kokoan alttaria ja tuon merkityksellisiä objekteja yhteen, kirkastuu rituaalin intentio viimeistään siinä vaiheessa minulle. Alttarilla kannattaa olla jotain mikä tuo kaikki neljä (tai viisi) elementtiä mukaan, jotta alttari linjautuu yhteen luonnonvoimien kanssa. Ajankohdalle sopivia luonnon kauneuksia (muistathan kiittää luontoa sen rikkauksista), talismaaneja, kiviä ja kristalleja. Oikean värinen kynttilä (jos toivot rakkautta = punainen, leijonakuu = keltainen, samhain = musta jne.) Sinä itse päätät mikä on alttarillesi kuuluvaa, onko mukana kuvia, patsaita, esineitä, vai kokoatko kauniin mandalan kukista ja simpukoista tai siitä mitä on helposti saatavilla. Ei kannata hifistellä liikaa, vaan toimia intuitiivisesti.
5. Tuo mukaan vesi. Vesi  on feminiinin energian symboli ja luo suoran yhteyden taivaalle. Jos et pääse luonnonveden äärelle, voit ottaa mukaan vettä pulloon tai maljaan. Vesi latautuu kuun valossa. Maljan voi juoda rituaalissa tai seuraavana aamuna.
6. Luo pyhä tila ja aseta intentio! Kaikki mitä täysikuun aikana toivot, manifestoit – kasvaa. Joten ole tietoinen intentioistasi. Kirjoita, puhu ääneen tai meditoi toiveesi. Kun aloitat rituaalin, hae olemisen helppoutta, vaivattomuutta ja luonnollisuutta. Jos olet sisällä, istu ikkunalaudalla, josta näet kuun. Ulkona ollessasi hakeudu kuun valoon. Anna itsesi tuntea suora ja kirkas yhteys Äiti Kuuhun. Kutsu henkioppaasi, luonnon elementit, johdattajasi, voimaeläimesi, henkioppaasi, esi-äitisi/isäsi, mikä ikinä tuntuu sopivalta ja luo pyhä tila arkesi keskelle.
7. Jos rituaalissa on monta osallistujaa, kehotan lukemaan tai jakamaan omia tarinoita, runoja tai nostamaan oraakkelikortteja.
8. Liikettä ja kehollisuutta kannattaa ottaa mukaan rituaaliin, sillä silloin se uppoaa solutasolle ja jättää muistijäljen arkeen asti. Täysikuu on juhlan aikaa, joten tanssi, nautiskele, musisoi ja laula Taivaan kuningattarelle, Äiti Kuulle!

Rakasta kuten kuu, läpi pimeyden.

<<<<<<<<     >>>>>>>>

Teksti on osittain kirjastani Lumoava nainen, sekä kalenterista Lumoava vuosi 2019. Kirjasta löydät lisää eri kuun aikoihin sopivia rituaaleja. Tilaa kirja suoraan kotiisi Hidasta elämää -nettipuodista.

Valokuvat: Pixabay / Ulleo, Daria Shevtsova 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image