Lisää läheisyyttä ja hekumaa kosketuksella – Tehkää näin!

KOSKETUSHARJOITUS

Kosketa toista siten kuin itse haluat, että sinua kosketetaan.

Harjoituksen tarkoitus on näyttää toiselle konkreettisesti, mistä itse pidät. Tämä voi olla helpompi tapa kuin kertoa ja kuvailla: ”Suukota olkapäähän. Tai oikeastaan enemmän tähän niskan suuntaan, vähän hitaammin, ja lujempaa, tavallaan imien…” Näytä siis kumppanillesi konkreettisesti, mikä tuntuu sinusta hyvältä.

Kumppanisi ei tarvitse innostua tai kiihottua kosketuksesta, vaan hänen tehtävänsä on ainoastaan tunnustella, mitä tarkoitat. Tämän jälkeen kumppanisi voi harjoitella koskettamista ja hyödyntää saamiaan neuvoja. Voitte suhtautua tilanteeseen “teknisesti”, keskustellen samalla koskettamisesta. Olkaa keveitä ja nauttikaa yhdessäolosta!

Kosketusharjoitus löytyy Mitran ihanasta kirjasta Seksi ja läsnäolo – opas rentoon nautintoon, joka sisältää yli 40 harjoitusta.

Tilaa oma kappaleesi TÄSTÄ!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image