“Ääniblogit, äänikirjat ja meditaatiot nyt samasta paikasta” – Hidasta elämää -sivuston blogit ja meditaatiot kuunneltaviksi Storytelissä

Storytel-kirjapalvelu julkaisee yhteistyössä Hidasta elämää -hyvinvointimedian kanssa laajan kokonaisuuden hyvinvointiaiheista kuunneltavaa. 20 audioartikkelin sarja julkaistaan tänään 24.5. ja meditaatiot viikkoa myöhemmin.

Kuunneltaviin artikkeleihin on poimittu Hidasta elämää -sivuston suosituimpia blogikirjoituksia ihmisyyden haasteista ja mahdollisuuksista. Teemoja ovat muun muassa omien vahvuuksien löytäminen, rajojen asettaminen ja erosta selviäminen. Artikkelit lukee ääneen näyttelijä Satu Silvo, ja jokainen niistä kestää noin 10-15 minuuttia.

Viiden, 10 ja 15 minuutin pituiset meditaatiot taas ohjaavat stressinhallintaan, kehorentoutukseen, unelmointiin ja kiitollisuuteen. Meditaatio-ohjaajina kuullaan Hidasta elämää -sivuston perustajia Pequ Niemistä ja Sanna Wikströmiä.

”Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Storytelin kanssa. Hidasta elämää -sivuston suosittuja kirjoituksia ja suomenkielisiä ohjattuja meditaatioita on toivottu meiltä audiomuotoon jo useiden vuosien ajan. Storytel mahdollistaa sisältöjemme jakamisen helposti ja keskitetysti. Nyt lukijat löytävät yhdestä paikasta Hidasta elämää -äänikirjat, hittiblogit ja meditaatiot”, kertoo Hidasta elämää -sivuston toimitusjohtaja Pequ Nieminen.

Hyvinvointiin ja elämäntaitoon liittyvät äänikirjat ovat olleet Storytelissä pitkään erittäin suosittuja. Myös Storytelin kustannuspäällikkö Mirka Vesala iloitsee siitä, että Hidasta elämää -yhteistyön myötä Storytel voi tarjota käyttäjilleen uudenlaista hyvinvointiaiheista sisältöä.

“Lyhyet artikkelit ovat sopivan pituisia kuunneltavaksi esimerkiksi työmatkalla tai nukkumaan mennessä. Myös suomenkielisille ohjatuille meditaatioille on varmasti kysyntää”, Vesala sanoo.

Tarkoitus on jatkossa laajentaa yhteistyötä ja tuoda kuulijoiden ulottuville yhä monipuolisempaa hyvinvointiaiheista sisältöä.

Kuuntele tästä näyte Suvi Bowellanin artikkelista Sinä saat laittaa rajat

Hyödynnä lukijaetu: Pääset uutena asiakkaana kokeilemaan Storytelin palveluita kuukauden ajan ILMAISEKSI kun rekisteröidyt tästä linkistä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image