“Ääniblogit, äänikirjat ja meditaatiot nyt samasta paikasta” – Hidasta elämää -sivuston blogit ja meditaatiot kuunneltaviksi Storytelissä

Storytel-kirjapalvelu julkaisee yhteistyössä Hidasta elämää -hyvinvointimedian kanssa laajan kokonaisuuden hyvinvointiaiheista kuunneltavaa. 20 audioartikkelin sarja julkaistaan tänään 24.5. ja meditaatiot viikkoa myöhemmin.

Kuunneltaviin artikkeleihin on poimittu Hidasta elämää -sivuston suosituimpia blogikirjoituksia ihmisyyden haasteista ja mahdollisuuksista. Teemoja ovat muun muassa omien vahvuuksien löytäminen, rajojen asettaminen ja erosta selviäminen. Artikkelit lukee ääneen näyttelijä Satu Silvo, ja jokainen niistä kestää noin 10-15 minuuttia.

Viiden, 10 ja 15 minuutin pituiset meditaatiot taas ohjaavat stressinhallintaan, kehorentoutukseen, unelmointiin ja kiitollisuuteen. Meditaatio-ohjaajina kuullaan Hidasta elämää -sivuston perustajia Pequ Niemistä ja Sanna Wikströmiä.

”Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Storytelin kanssa. Hidasta elämää -sivuston suosittuja kirjoituksia ja suomenkielisiä ohjattuja meditaatioita on toivottu meiltä audiomuotoon jo useiden vuosien ajan. Storytel mahdollistaa sisältöjemme jakamisen helposti ja keskitetysti. Nyt lukijat löytävät yhdestä paikasta Hidasta elämää -äänikirjat, hittiblogit ja meditaatiot”, kertoo Hidasta elämää -sivuston toimitusjohtaja Pequ Nieminen.

Hyvinvointiin ja elämäntaitoon liittyvät äänikirjat ovat olleet Storytelissä pitkään erittäin suosittuja. Myös Storytelin kustannuspäällikkö Mirka Vesala iloitsee siitä, että Hidasta elämää -yhteistyön myötä Storytel voi tarjota käyttäjilleen uudenlaista hyvinvointiaiheista sisältöä.

“Lyhyet artikkelit ovat sopivan pituisia kuunneltavaksi esimerkiksi työmatkalla tai nukkumaan mennessä. Myös suomenkielisille ohjatuille meditaatioille on varmasti kysyntää”, Vesala sanoo.

Tarkoitus on jatkossa laajentaa yhteistyötä ja tuoda kuulijoiden ulottuville yhä monipuolisempaa hyvinvointiaiheista sisältöä.

Kuuntele tästä näyte Suvi Bowellanin artikkelista Sinä saat laittaa rajat

Hyödynnä lukijaetu: Pääset uutena asiakkaana kokeilemaan Storytelin palveluita kuukauden ajan ILMAISEKSI kun rekisteröidyt tästä linkistä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
Saat -30% alennuksen korttipakoista etukoodilla KORTIT30 
PUOTIIN
close-image