“Tunsin, miten jokin sisälläni sanoi klik ja onneksi sama ääni oli kuulunut kumppanillakin” – 9 tarinaa unohtumattomista treffeistä

Pyysimme teitä lukijoitamme jakamaan unohtumattoman treffimuiston Facebookissa ja Instagramissa, ja tällaisia kokemuksia jaoitte:

  1. Muutaman kuukauden Tinderöinnin jälkeen aloin olla kohtuullisen kyllästynyt sovellukseen. Päätin kuitenkin antaa vielä yhdelle tyypille mahdollisuuden. Parisen viikkoa kirjoiteltiin ja soiteltiin pitkiä puheluita. Kaikki tuntui jotenkin tosi hyvältä ja yhteinen sävel löytyi helposti. Vihdoin saatiin sovittua treffit. Ensikohtaaminen tuntui jännästi uudelleen näkemiseltä. Tervehdys, halaus ja suudelma. Molemmat olivat myytyjä ja yhteinen sävel vain vahvistui kasvotusten. Tästä on nyt vajaa kaksi kuukautta ja edelleen pää hipoo pilviä ja tuntuu valtavan hyvältä. Tää on sitä mistä on aina unelmoinut, mutta mitä ei oo kuitenkaan uskonut tapahtuvan. Molemmat pystyy oleen avoimia ja kaikesta voidaan keskustella. Tehdään toisillemme niin hyvää.
  2. 2006 tapasimme, rannalla. Siitä asti samaa tietä kuljettu, eli ei huonot treffit ollenkaan. Tänä vuonna tuli 12 vuotta täyteen yhdessä oloa, en vaihtaisi päivääkään pois.
  3. Juttelin miehelle Tinderissä ja jonkun ajan viestittelyn jälkeen huomasimme että olemme hyvin erilaisia ja tämä Tinder-mies ehdottikin sokkotreffejä hänen ystävänsä kanssa. Suostuin tietysti, ja seuraavana iltana tämä tuntematon mies tuli hakemaan minut treffeille. Tulimme heti juttuun ja aloimme seurustelemaan. Emme ole enää yhdessä mutta hyvät muistot jäi.
  4. Vuonna 1997, kun nettideittailu otti ”ensi askeleitaan” tapasin netissä ”Veijon”, Raumalla opiskelevan nuoren miehen. Päätimme tavata livenä. Jännitti ja olin perua koko jutun, sillä mistä niistä tietää, netissä tavattu ja kaikkea! Menin kuitenkin, mies oli puhelias käytiin kahvilla, käveltiin ja ajeltiin ympäri kotikaupunkiani. Ilta vaihtui yöksi ja yökin aamuksi. Meillä oli kivaa. Niin kivaa, että viikon päästä ensitapaamisesta, kun lähdin au pairiksi englantiin, kaipuu johti pitkiin puheluihin, sähköposteihin ja kirjeisiin. Suomeen palattuani jatkoimme elämää yhdessä. Ja jatkamme muuten edelleen. Elämä on tuonut meille paljon hyvää, yllätyksiä ja haasteita joista olemme yhdessä selvinneet. Olemme kasvaneet yhdessä ja erikseen, antaneet tilaa mutta tulleet myös lähelle. Voisi sanoa, että ne treffit olivat elämäni parhaat.
  5. Mun veli ja ystävä järjestivät sokkotreffit minulle ja eräälle miehelle. Siitä on kohta 13 vuotta. Nyt minulla ja tällä miehellä on kolme ihanaa lasta ja olemme naimisissakin olleet jo reilun 11 vuotta. Ne olivat parhaat treffit.
  6. Mulla pyörii mielessä tokat treffit erään Tinder-miehen kanssa. Treffit sovittiin “nomansland”:lle , ettei osu kummankaan tuttuja paikalle. Syrjäisellä, hienolla, kallioisella julkisella uimarannalla nähtiin ja vietettiin ihana kuuma, aurinkoinen päivä! Sieltä mentiin vielä kahville, läheiselle huoltoasemalle, jossa tämä mies katteli mulle lelusormusta. Oli ihana päivä, jota kaiholla muistelen, mitään meistä ei kuitenkaan tullut.
  7. Lähes päivälleen vuosi sitten lähdin kävelytreffeille, samaa parin kilometrin lenkkiä kierrettiin pari tuntia, kun ei olisi malttanut lähteä toisen seurasta. Oli ihanan kirpakka ja kaunis syysaamu. Viimein piti lähteä ja halattiin pitkään siinä puiston portilla. Tunsin, miten jokin sisälläni sanoi klik ja onneksi sama ääni oli kuulunut kumppanillakin. Siitä alkoi hurja tunnemyrsky ja rakastuminen eikä vieläkään ole juurikaan helpottanut. Paitsi on oppinut tuntemaan puolin ja toisin ja saanut todeta, että tätä ihmistä rakastan täydesti.
  8. Mieleen on jäänyt eräät treffit, joka tarjosi molemminpuolin hyviä yllätyksiä ilman suunnittelua. Piti alun perin vain käydä katsomassa leffateatterissa elokuva ja jatkaa muiden kaverien luo koti-iltaan. Mutta kun leffa oli niin huono, jatkoimmekin tivoliin. Ja syömään. Ja pubiin. Paluumatkalla kaverit yllättivät meidät käsi kädessä. Ilta osoitti, että hetkessä on hyvä elää.
  9. Törmäsin elämäni naiseen kaupan kassalla. Olin menossa jo toiselle kassalle kunnes katseemme kohtasivat ja vaihdoin jonoa. Pari kuukautta tuli jonotettua ennen kuin rohkeus riitti kysyä kassaneitiä kaffille. Tähän mennessä jo reilut 4 vuotta kaffiteltu saman katon alla.
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image