Tämäkin päivä on uusi mahdollisuus – miksi et käyttäisi sitä hyväksesi?

Koska jokainen hetki ja aamu on täysin uusi (vaikka heräisitkin vanhoissa tutuissa lakanoissa), voit täysin puhtaalta pöydältä todeta, että menneisyys on kuollut ja uusi hetki on tuore. Tuoreessa hetkessä voit antaa elämälle mahdollisuuden uusiutua sinun kauttasi. Sillä mieli pitää meidät menneessä. Elämä itse uusiutuu aina uudelleen ja uudelleen.

Se, miten tässä hetkessä suhtaudut asioihin, johtuu menneisyyden kokemuksistasi. Se, millainen tulevaisuus sinulla on edessäsi, on kiinni tästä hetkestä, siitä, että annat itsellesi ja elämälle uuden mahdollisuuden.

Älä sano mutku tai sitku, vaan tee tässä hetkessä se muutos, joka vaikuttaa kaikkiin tuleviin huomisiin. Tämä ainutlaatuinen hetki, juuri nyt, on oikea hetki, käytä se hyväksesi!

Lainaus kirjasta:

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image