Jokainen päivä on uusi mahdollisuus – käytä se hyväksesi!

Koska jokainen hetki ja aamu on täysin uusi (vaikka heräisitkin vanhoissa tutuissa lakanoissa), voit täysin puhtaalta pöydältä todeta, että menneisyys on kuollut ja uusi hetki on tuore. Tuoreessa hetkessä voit antaa elämälle mahdollisuuden uusiutua sinun kauttasi. Sillä mieli pitää meidät menneessä. Elämä itse uusiutuu aina uudelleen ja uudelleen.

Se, miten tässä hetkessä suhtaudut asioihin, johtuu menneisyyden kokemuksistasi. Se, millainen tulevaisuus sinulla on edessäsi, on kiinni tästä hetkestä, siitä, että annat itsellesi ja elämälle uuden mahdollisuuden.

Älä sano mutku tai sitku, vaan tee tässä hetkessä se muutos, joka vaikuttaa kaikkiin tuleviin huomisiin. Tämä ainutlaatuinen hetki, juuri nyt, on oikea hetki, käytä se hyväksesi!

Lainaus kirjasta:

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Ale!

  Tsemppikirja + tsemppitarrat

  29,80  26,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Lasten oma paketti

  49,70  39,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Unelmakarttakirja

  17,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin