Eroista voi oppia, millainen on hyvä ja kestävä parisuhde

Mitä enemmän tiedän eroista, sitä enemmän tiedän toimivasta parisuhteesta.

Havahduin ajatukseen noin kaksi vuotta sitten, jolloin olin vielä identifioitunut eroasiantuntijaksi. En ollut ajatellut että minulle voisi olla tietoa paljoakaan toiselta puolelta. Kunnes eräs asiakaspari havahdutti minut näkemään toisin. Ymmärsin, että mitä enemmän minulla on tietoa siitä, mihin suhteet päättyvät, sitä paremmin oivallan, mikä voi toimia. Ajatus oli vahva. Viivyin löytöni seurassa ja aloin päivittää osaamistani myös teorian tasolla.

Hakeuduin parisuhdekeskus Katajan Solmuja parisuhteessa -neuvojakoulutukseen ja ilahduin: Kuinka valtavan hieno struktuuri! Koska olin vetänyt jo viidentoista vuoden ajan tarkkaan rakenteeseen perustuvia eroseminaareja, minulla oli vahva luotto samankaltaisen mallin toimivuuteen parisuhteen vahvistajana.

Kävin koulutusta samaan aikaan, kun kirjoitin Sinä selviät kyllä – Erovuoden matkaopas -kirjaani. Mitä kauemmin kirjoitin, sitä selvemmin pystyin integroimaan ajatuksia eri puolilta näkökulmia toisiinsa. Huomasin, että ero-opas oli ainakin yhtä paljon parisuhdetaitokirja.

Muistan kuinka nuorena naisena pelkäsin jo avioero-sanaa. Jos olisin uskaltanut pohtia jo ennalta haasteita enemmän, olisin ehkä voinut jopa toimia toisin.

Lähisuhteet ovat suurimmat opettajamme. Niissä tulemme näkyviksi itsellemme ja toisillemme. Parisuhde on ehkä haastavin, koska se on niin latautunut monin odotuksin ja osittain myös tiedostamattomin asioin.  Se voi kuitenkin myös opettaa meille huimasti, kunhan vain uskallamme kohdata pelkomme, toisemme ja ennen kaikkea itsemme. Sinä selviät kyllä – Erovuoden matkaopas sisältää loistavia parisuhdetta parantavia näkökulmia. Älä pelkää kirjan nimeä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image