Hidasta elämää -kirjat opastavat itsensä lempeään hyväksymiseen

Kevään 2018 Hidasta elämää -kirjat tarjoavat tehtäviä, tietoa ja näkemystä itsensä lempeään hyväksyntään. Kirjat opastavat lukijaa poispäin pakonomaisesta suorittamisesta ja negatiivisista ajattelumalleista, kohti armollista suhtautumista itseensä.

Eevi Minkkinen – Ole itsellesi armollinen (ilmestynyt 02.01.2018)
Toipuessaan syömishäiriöstä Eevi Minkkinen jäi koukkuun terveellisiin asioihin: itsensä kehittämiseen, ruokavalion tarkkailuun ja liikuntaan. Omakohtainen opaskirja tarjoaa tietoa, vertaistukea ja selkeitä harjoituksia vaikeiden tunteiden ja ajatusmallien kohtaamiseen.

Anna Taipale – Sydänjuttu tehtäväkirja (ilmestynyt 02.01.2018)
Valmentaja ja sisällöntuottaja Anna Taipale on entinen itsensä linttaaja ja nykyinen elämästä nautiskelija. Hän ohjaa lukijan kohti myötätuntoa ja voimautumista – elämää, joka on täynnä rakkautta. Tehtäväkirja on jatkoa elokuussa 2017 julkaistulle kirjalle Sydänjuttu – Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut.

Petri Hiissa – Täydellinen kirja (ilmestyy 15.02.2018)
DI Petri Hiissa on menestyvä  IT-alan yrittäjä. Toipuvana ylisuorittajana hän opettaa parempia ajattelustrategioita tietoisen elämän tueksi.

Meri Mort – Lumoava nainen (ilmestyy 15.02.2018)
Joogaohjaaja Meri Mort opastaa kirjassaan naisia tutustumaan omaan syklisyyteen. Kuunvaiheita seuraamalla voi jokainen nainen oppia kunnioittamaan kehonsa viisautta ja tuoda lisää nautintoa kaikkiin elämänvaiheisiin.

Sanna Wikström et al. – Lasten oppeja äideille (ilmestyy 29.03.2018)
Äitiys ei ole pelkkää ihanuutta eikä myöskään pelkkää kamaluutta, vaan siihen mahtuu monia tunteita. Tässä kirjassa 11 suosittua Hidasta elämää -bloggaaja jakaa järisyttävimmät oppinsa, jotta kukaan äiti ei olisi yksin.

Hidasta elämää -verkkoyhteisö on kasvanut Suomen pidetyimmäksi hyvinvointikanavaksi. Se tavoittaa kuukausittain yli 500 000 eri lukijaa. Kustannusosakeyhtiö Otava on kustantanut Hidasta elämää –tekijöiden kirjoja keväästä 2017 lähtien.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image