Sairauksissa on myös myönteinen puoli

 

“Kaikissa sairauksissa on myös myönteinen puoli. Sairaus näyttää meille, että elämämme on epätasapainossa ja olemme stressaantuneita. On hyvä oppia tunnistamaan olemuksensa muilla tasoilla piilevät kielteiset energiat. Kokonaisvaltaisen paranemisprosessin kautta opimme tuntemaan sairautemme syyt ja niihin sisältyvät opetukset ja voimme palauttaa kehon tasapainon. Jos epäonnistumme sairauden syyn selvittämisessä, helpotamme ainoastaan oireita. Silloin kehon epätasapainossa oleva energia etsii jotain toista ulospääsyä. Sairaus uusii, joko toisella tavalla tai toisessa kohdassa, ja yleensä voimakkaampana.” – Kirjasta Ted Andrews: Parantajan käsikirja, Delfiini Kirjat 2008

Kuva: Asko Kallonen

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image