Uutuuskirja miehelle ja miehen sielunmaisemasta kiinnostuneelle naiselle

Teksti on esipuhe Teemu Syrjälän Elinvoimaisen miehen kirjaan, joka ilmestyi lokakuussa 2017 (Otava/Hidasta elämää)

Miehenä oleminen tässä ajassa on suuri harjoitus. Maailma muuttuu niin suurella nopeudella ettei edellisiltä sukupolvilta siirtyvä tieto enää riitä päivittämään nykymiehen sisäistä karttaa ajantasalle. Elämä tuo eteen monenlaisia haasteita ja kysymyksiä. Miten opin kunnioittamaan omaa luonnollista elämänrytmiäni? Millaisilla arjen valinnoilla saan kehoni ja mieleni tasapainoon? Miten rohkaisen sisälläni asuvaa herkkää pientä poikaa, jotta hänestä kehittyisi vahva ja rakastava mies? Millainen on hyvä parisuhde uuden ajan ihmisten kesken? Miten pysyn elinvoimaisena maailmassa, jossa yksilöön kohdistuva kuormitus kaikilla tasoilla on intensiivisempää kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa?

Näitä ja monia muita kysymyksiä pohditaan tässä kirjassa, jota on odotettu ja kaivattu. Teemun veljellinen ote miehisyyden haasteisiin ja mahdollisuuksiin tekee kirjasta erinomaista luettavaa kaikenikäisille miehille ja miehen sielunmaisemasta kiinnostuneille naisille. Teemu on valinnut mukaan mielenkiintoisia kirjoittajavieraita, jotka tuovan oman asiantuntijuutensa kautta uusia näkökulmia miehen maailmaa.

On ollut inspiroivaa seurata Teemu Syrjälän kasvutarinaa. Kuinka isänsä kuolemasta toipuvasta ja luontoa rakastavasta kuusamolaispojasta kasvaa karismaattinen valmentaja, luonnollisen elämäntyylin puolestapuhuja ja elinvoimaisen miehisyyden esimerkki. Teemun kiitollinen, sydämellinen ja avoimesti utelias suhtautuminen elämään ja ihmisyyteen on ihailtavaa. Tämä kirja on Teemun elämän välitilinpäätös ja lahja kaikille meille, jotka haluamme elää ja voida luonnollisesti hyvin.

Kirjoittaja Pequ Nieminen on Suomen suurimman hyvinvointisivuston Hidastaelamaa.fi:n toinen perustaja

Katso tästä kirjan esittelyvideo:

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image