Uutuuskirja miehelle ja miehen sielunmaisemasta kiinnostuneelle naiselle

Teksti on esipuhe Teemu Syrjälän Elinvoimaisen miehen kirjaan, joka ilmestyi lokakuussa 2017 (Otava/Hidasta elämää)

Miehenä oleminen tässä ajassa on suuri harjoitus. Maailma muuttuu niin suurella nopeudella ettei edellisiltä sukupolvilta siirtyvä tieto enää riitä päivittämään nykymiehen sisäistä karttaa ajantasalle. Elämä tuo eteen monenlaisia haasteita ja kysymyksiä. Miten opin kunnioittamaan omaa luonnollista elämänrytmiäni? Millaisilla arjen valinnoilla saan kehoni ja mieleni tasapainoon? Miten rohkaisen sisälläni asuvaa herkkää pientä poikaa, jotta hänestä kehittyisi vahva ja rakastava mies? Millainen on hyvä parisuhde uuden ajan ihmisten kesken? Miten pysyn elinvoimaisena maailmassa, jossa yksilöön kohdistuva kuormitus kaikilla tasoilla on intensiivisempää kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa?

Näitä ja monia muita kysymyksiä pohditaan tässä kirjassa, jota on odotettu ja kaivattu. Teemun veljellinen ote miehisyyden haasteisiin ja mahdollisuuksiin tekee kirjasta erinomaista luettavaa kaikenikäisille miehille ja miehen sielunmaisemasta kiinnostuneille naisille. Teemu on valinnut mukaan mielenkiintoisia kirjoittajavieraita, jotka tuovan oman asiantuntijuutensa kautta uusia näkökulmia miehen maailmaa.

On ollut inspiroivaa seurata Teemu Syrjälän kasvutarinaa. Kuinka isänsä kuolemasta toipuvasta ja luontoa rakastavasta kuusamolaispojasta kasvaa karismaattinen valmentaja, luonnollisen elämäntyylin puolestapuhuja ja elinvoimaisen miehisyyden esimerkki. Teemun kiitollinen, sydämellinen ja avoimesti utelias suhtautuminen elämään ja ihmisyyteen on ihailtavaa. Tämä kirja on Teemun elämän välitilinpäätös ja lahja kaikille meille, jotka haluamme elää ja voida luonnollisesti hyvin.

Kirjoittaja Pequ Nieminen on Suomen suurimman hyvinvointisivuston Hidastaelamaa.fi:n toinen perustaja

Katso tästä kirjan esittelyvideo:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image