Nosta kortit alkavalle vuodelle ja saa vastaus viiteen kysymykseen

Voimakorttien nostaminen on lähivuosina yleistynyt harjoitus uushenkisessä ilmapiirissä, josta korttien käyttö on laajentunut työpaikoille, ja jopa terapeuttisiin sessioihin, ja hyvä niin!

Kortit tarjoavat hyvän pysähdyshetken itsen äärelle, lisää tietoista tunnetyöskentelyä, ryhmässä nostettuna lisää yhteisöllisyyttä ja nostaa esiin mielenkiintoisia puheenaiheita, sekä on yksinkertaisesti mielenkiintoista ja luovaa! Kortinnoston tehtävä on lisätä itsetuntemustasi, tuoda sinut tietoiseksi niin menneestä kuin tulevasta ja inspiroida sinua elämään täydellä potentiaalillasi.

Jos omistat useamman pakan, valitse pakka mikä tuntuu nyt sopivalta. Sekoita pakka ja anna mieluusti jonkun toisen tehdä pakkaan ns. sekoitusnosto. Jos tapanasi on puhdistaa käyttämäsi ”maagiset välineet”, niin voit aluksi sekä lopuksi käyttää esim. suitsuketta tai suolaa pakan puhdistamiseen ja aktivoimiseen.

Esittelen nyt yhden tavan nostaa kortit. Valitsin tarkat kysymykset (joita voit tietenkin muotoilla uudelleen) ja kehotan intuitiivisesti valitsemaan yhden kortin kerrallaan aina keskittyen kysymykseen.

  1. Mitä olen tullut jakamaan tähän maailmaan?
  2. Mitä minun on opittava seuraavaksi?
  3. Kuinka vaalin terveyttäni?
  4. Mikä on suurin esteeni?
  5. Mihin minun kannattaa keskittyä?

Tutki kortin visuaalista viestiä, tunnelmaa ja tunnettasi. Muista, että voima-, tarot-, ja oraakkelikortit ovat aina puolellasi. Et voi nostaa väärää tai huonoa korttia. Jos haluat muistaa tulkintasi, kirjoita ne ylös. Jos jokin kortti kolahtaa erityisen hyvin, tykkään itse ottaa siitä valokuvan puhelimella ja laittaa esimerkiksi taustakuvaksi, jolloin sen viesti säilyy arjessa mukana.

 

<<<<<<<<     >>>>>>>>

Lisää maagista elämää kirjassani Lumoava nainen – Tunne villi voimasi. Tämä harjoitus on alunperin julkaistu Merin Lumoava vuosi -kalenterissa. 

Löydät eri tunnelmiin sopivia voimakortteja Hidasta elämää -puodista. 

Valokuva: Meri Mort

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image