Missä sinä olet?

Kuvittele istuvasi kanssani ruokapöydässä vastakkaisilla puolilla. Sanon sinulle “minä olen tässä, missä sinä olet?”

Mitä sinussa tapahtuu kun kuvittelet tilanteen?

Minusta tuntuu, etten saa sinuun kontaktia. Että sinussa liikkuu asioita. Ajatuksia, tuntemuksia, energiaa. Levottomuutta. Missä sinä olet?

Minussakin tapahtuu ajatuksia. Impulsseja toimintaan. Muistikuvia tehtävistä, menneistä ja tulevista. Huomaatko näitä tapahtumia itsessäsi? Pudotan itseni tähän huomaamalla sen, mitä minussa tapahtuu. Toisinaan halu mennä mukana kaikessa tuossa sisällössä on voimakas, pidänhän osaa noista ajatuksista, tehtävistä ja impulsseista itsenäni. Mutta kun vain huomaan tuon sisällön, rentoudun. En paina mitään pois tai yritä vältellä, sillä sisällön huomaaminen riittää tekemään itseni ja tuon sisällön välille tilaa.

Kerro minulle mitä sinussa tapahtuu. Missä sinä olet?

Sinun ja minun välillä oleva kontakti on suorassa suhteessa siihen, miten olet kontaktissa todellisuuteen. Jos jokin on välillämme, se jokin on myös sinun ja todellisuuden välissä. Siksi kysyn, missä sinä olet. Kenties haluat saapua kanssani tähän?

Tiedän, että vaatii voimaa pysähtyä ja katsoa tuota kaikkea. Kannatella sitä sisällään, sen sijaan, että annat oman hereillä olevan liekkisi sammua ja menet mukana siinä kaikessa. Mutta mitä enemmän teet niin, sitä enemmän vahvistut ja sitä enemmän todellisuus, kaikki tuo sisältö, alkaa ruokkia liekkiä sinussa. Sinua.

Kysymykseni ei ole älyllinen. En kaipaa siihen mielen selityksiä, vastauksia tai analyysejä. Se on kutsu. Missä sinä olet?

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image