”Uskalla kysenalaistaa se, mihin olet panostanut” – ja 3 muuta vinkkiä unelmien toteuttamiseen

Essi Seppälä eli EssiS sai sysäyksen uusien unelmien toteuttamiselle osallistuttuaan Unelmakarttakirja-verkkokurssille viime syksynä. Essi ryhtyi tekemään menestyksekkäästi kivikoruja ja unelmasieppoja. Tässä Essin vinkit omien unelmien seuraamiseen:

1. Uskalla kyseenalaistaa se, mihin olet panostanut

Essi oli käyttänyt vuosia aikaa ja miltei kaikki aikansa kouluttautuessaan hoitoalalle. Ryhtyessään luomaan kivikoruja hän ymmärsi, että on uskallettava luopua siitä, mitä ei enää palvele. Asia, joka on joskus ollut unelma, ei välttämättä ole sitä elämän loppuun asti.

2. Valitse joka päivä unelmasi uudelleen

Vaikka Essi tekee nyt intohimoisesti kivikoruja ja unelmasieppoja, hän on ymmärtänyt, että oma unelma täytyy joka päivä valita uudelleen ja uudelleen. Omaa unelmaa ei saa lukita. ”Tiedän ja tunnen, että tämä kivikorujen tekeminen eli oman sydämen seuraaminen on avaus jollekin muullekin”, Essi sanoo.

EssiS:n tekemä koru
EssiS:n tekemä koru

3. Uskalla odottaa

Essi painottaa, että pitää uskaltaa odottaa, että asiat tulevat riittävän lähelle ja ne tuntuvat vahvana sydämessä. Asioille on aikansa, opettele tuntemaan, milloin ne ovat vahvimmillaan!

4. Mutta: ryhdy toimeen heti, kun sydän sykähtää

Essillä jäi kurssin loput tehtävät tekemättä, koska hänelle tuli niin vahva tunne, että pitää alkaa vaan tehdä koruja myyntiin. Essin vinkki on, että kun jokin asia tuntuu sydämessä, sitten vaan pitää alkaa tehdä heti. Kun tekee sydämestään, asiat alkavat soljua kuin itsestään.


UNELMAKARTTAKIRJA-verkkokurssille ilmoittautuminen on käynnissä NYT – käy kurssi omaan tahtiin kesän aikana, siellä missä olet. Tule mukaan tekemään oma voimakirjasi! Lue lisää TÄSTÄ.

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image