2 tapaa kehittää intuitiota – Näin saat hiljaisen tietosi käyttöön

laura_blogi

Intuitio on jotain, mitä meillä jokaisella on. Kyky tietää asioita ilman analyyttista ajatteluprosessia. Viisas ääni sisällä, joka ohjaa oikeaan suuntaan.

Usein yhteys intuitioomme on kuitenkin enemmän tai vähemmän heikentynyt. Mielen ääni on niin voimakas, että sen alta on vaikea kuulla mitä sisäinen viisaus kuiskii.

Onneksi intuitiota voi kehittää ja yhteyttä siihen voimistaa.  Seuraavien kahden harjoituksen avulla voit lähteä vahvistamaan yhteyttä omaan intuitioosi samantien.

  1. Hiljenny ja pyydä ohjausta

Olen huomannut, että joka kerta kun annan elämänrytmini kiihtyä liian kiireiseksi, tunnen menettäväni tuon arvokkaan yhteyden intuitiooni. Selkeys häviää eikä ideoita enää pulppuile samalla tavalla. Silmien säihke ja elämän taika alkavat hiipua. Pää tuntuu silloin olevan aivan täynnä ajatuksia eikä tilaa itsensä kuulemiselle ole. Silloin ainoa keino yhteyden palauttamiseen on tahdin hiljentäminen. Pään hiljentäminen.

Ota aikaa joka päivä hiljentyä pieneksi hetkeksi. Voit istua alas, ottaa hyvän asennon ja keskittyä omaan hengitykseen. Jokaisen uloshengityksen myötä anna itsesi rentoutua vähän enemmän. Kun ajatuksesi lähtevät harhailemaan, palauta ne lempeästi takaisin hengityksen seuraamiseen.

Tunne miten jokainen uloshengitys kuljettaa sinua yhä rauhallisempaan ja tyhjempään olotilaan. Tuosta rauhan tilasta käsin kysy sisäiseltä viisaudeltasi jokin sinua askarruttava kysymys ja jää odottamaan vastausta. Vastaus saattaa saapua esimerkiksi mielikuvana, tuntemuksena, tietämyksenä tai äänenä. Anna vastauksen vain pulpahtaa pintaan, lainkaan pakottamatta ja yrittämättä. Opettele tämän harjoituksen myötä sitä, miten sinun intuitiosi sinulle viestii.

  1. Kuuntele uniesi viestejä

Unet voivat tarjota meille arvokasta tietoa omasta sisäisestä maailmastamme ja elämästämme. Tämä symbolinen kieli on intuitiollekin täydellinen tapa viestiä meille ja siksi uniemme kuuntelu on intuition kehittämisessä tärkeää.

Seuraavana iltana kun menet nukkumaan ota viereesi muistivihko ja kynä. Esitä intuitiollesi jokin sinua askarruttava kysymys ja pyydä mielessäsi saavasi unen kautta kysymykseen vastauksen. Pyydä myös, että muistat unesi herättyäsi.

Käy nukkumaan ja aamulla ennen kuin nouset sängystä, kirjoita unesi muistivihkoon. Toista tämä sama prosessi vähintään viikon ajan, kunnes olet saanut vastauksen kysymykseesi. Voit huomata, että harjoituksen myötä unien muistaminen helpottuu. Tarkkaille unen tapahtumien lisäksi erityisesti tunnetilaa, joka uneen liittyy.

Hyviä hetkiä intuition kehittämisen parissa.

 

 

Rakkaudella,

Laura

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image