“Kiitän kaikesta hyvästä elämässäni” – 7 voimalausetta

Tässä sinulle kuvien muodossa 7 voimalausetta Hidasta elämää -instagramista (@hidasta). Voit valita niistä yhden, joka tuntuu tähän hetkeen sopivimmalta, ja palauttaa sen avulla itsesi lempeästi hetkeen aina silloin, kun kiireen vauhtipyörä tai arjen murheet uhkaavat viedä sinut mennessään. Tai voit vaikka ottaa nämä kaikki harjoitukseksi viikon ajan ja vaihtaa voimalauseen päivittäin – onhan niitä yksi viikon jokaiselle päivälle.

♥ ♥ ♥

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image