Ihan pihalla – Joogaa lenkkipolulle

Ihan pihalla – Osa 1

Suunnittelin sarjan asanoita ulkona joogaamiseen! Näitä voit yhdistää helposti lenkkipolulle. Joogaa voi tehdä lämmittelyksi, sekä palautumisharjoituksena.

Kyljen pidennys

Tuo jalat yhteen. Nosta toinen käsi ylös ja venytä kylkeä sormenpäihin asti. Anna painon siirtyä hieman vastakkai­selle jalalle. Pidennä vastakkainen sivu lantiosta sormenpäihin ja kallistu kunnes tunnet kyljessä venytyksen. Voit ensin kokeilla kohottaa päällimmäisen käden. Voimakkaampi versio on tuoda molemmat kädet ylös ja yhteen. Tunne jalkapohjat tiiviisti maassa. Toista toiselle puolelle. Voit toistaa liikettä useita kertoja ja huomata kuinka avautuminen muuttuu helpommaksi joka kerta ja asentosi syvenee. Hengitä syvään avautuvaan kylkeen ja tunne koko rankasi pituus.

kylkiavaus_merimort

Tanssija

Pehmeällä sammaleella ja maastossa liikkuminen kehittää tasapainoaistiamme. Epävakaalla alustalla on myös sopivan haastavaa harjoitella tasapainoilua. Aluksi ota kiintopiste ja kohota käsi vaakatasoon. Nappaa vastakkaisella kädellä kiinni nilkasta ja lähde kevyesti tuomaan nilkkaa ylöspäin ja kauemmaksi lantiosta. Pidä vatsan tuki yllä. Tämä asento venyttää etureittä ja lonkan koukistajaa, sekä vahvistaa pakaralihasta. Hengitä 8 syvää hengitystä ja toista toiselle puolelle.

vapaudenjooga_merimort

Valokuvat: Doris Novak, Sarwayoga

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image